Abc van het vertalen

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Brontekst

In het vertaalproces is de brontekst de tekst die vertaald moet worden. Als een Engelse tekst in het Duits moet worden vertaald, dan is de Engelse tekst de brontekst.

het abc het abc

De meest optimale brontekst

De optimale brontekst bestaat wel degelijk. Om onze samenwerking zo vlot en zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zijn er enkele basisprincipes die u kunt respecteren om, voor een vertaalbureau, te komen tot de meest optimale brontekst. Het betreft o.a. de lay-out, het bestandsformaat en de inhoud van de brontekst. Het hanteren van deze principes bespaart u tijd en geld uit.

Beantwoordt uw tekst niet aan onderstaande richtlijnen? Ons vakkundig personeel maakt gebruik van de meest geavanceerde technische hulpmiddelen om uw document geschikt en klaar te maken voor vertaling. Op die manier kan de vertaler zich volledig focussen op de absolute essentie van de zaak, namelijk het vertalen.

Vorm

Inhoud

Met deze richtlijnen bent u verzekerd van de meest voordelige tarieven op de vertaalmarkt.

naar boven naar boven