Traduix Vertaalbureau broodkruimelnavigatie Traduix Vertaalbureau | Antwerpen » Onze diensten » Kwaliteitszorg » Vakkundig en gekwalificeerd personeel

Vakkundig en gekwalificeerd personeel

Kwaliteitszorg Kwaliteitszorg

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Uitstekend werk! Bedankt voor de vlotte afhandeling en de fantastische vertaling! Het aanprijzen meer dan waard!”

Mevr. Louisette Poglajen

» meer referenties

Spreekwoord van de maand Spreekwoord van de maand

Een ezel gaat niet uit zijn tred

» achterhaal de betekenis

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Vakkundig en gekwalificeerd personeel

Als kwaliteitsbureau werken we bij Traduix enkel met deskundigen die weten waar Abraham de mosterd haalt. Elke dag opnieuw maken onze professionals het verschil en weten ze met welke woorden ze u tevreden moeten stellen en houden!

kwaliteitszorg kwaliteitszorg

Revisie Academisch geschoolde vertalers mét ruime ervaring

Wij hebben ons enkel en alleen omringd met professionele en hooggekwalificeerde vertalers met een gevoel en passie voor taal. Door de nodige, intensieve opleiding tot vertaler te hebben gevolgd en met vrucht te hebben beëindigd, hebben onze talenknobbels de nodige extra vaardigheden opgedaan die een topvertaler dient te bezitten: een voortreffelijke talenkennis, een onberispelijke culturele kennis, uitmuntende vertaalvaardigheden, excellente technische vaardigheden, etc.

Iedere vertaler is bovendien gespecialiseerd in een of meerdere specifieke vakgebieden en heeft daarom hij uw vakspecifieke terminologie volledig onder knie.

Ten slotte hebben zij ook jarenlange ervaring met het vertalen van allerlei documenten uit uw vakgebied. Als op-en-top professionals houden zij zich ook aan de geheimhoudingsplicht en aan de afgesproken levertermijn.

naar boven naar boven

Revisie Bekwame en professionele projectmanagers

Uw vertaalproject, welke talencombinatie het ook betreft, wordt geleid door uw persoonlijke en professionele projectmanager, die geselecteerd is op basis van zijn voortreffelijke organisatorische en communicatieve competenties.

Hij begeleidt u in elke fase van het vertaalproject en ziet erop toe dat alles vlekkeloos verloopt. Dagelijks staat hij paraat om uw opdrachten te coördineren, nauwlettend te controleren en bij te sturen waar en wanneer nodig. Hij zorgt ervoor dat u een topvertaling krijgt en dat ze ruim op tijd geleverd wordt.

naar boven naar boven