Mijn Traduix

Log in op Mijn Traduix Log in op Mijn Traduix

Gebruikersnaam:
Paswoord:

» paswoord vergeten?

» registreren?

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Uitstekend werk! Bedankt voor de vlotte afhandeling en de fantastische vertaling! Het aanprijzen meer dan waard!”

Mevr. Louisette Poglajen

» meer referenties

Spreekwoord van de maand Spreekwoord van de maand

Een ezel gaat niet uit zijn tred

» achterhaal de betekenis

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Mijn Traduix

Mijn Traduix is een volwaardige FTP-server waar onze klanten gratis gebruik van kunnen maken om snel bestanden te uploaden en te downloaden. Onze server vergemakkelijkt onze samenwerking en onderstreept nogmaals de functionaliteit van onze website.

onze diensten onze diensten

Mijn Traduix Veilige en snelle verzending van grote bestanden

Met onze FTP-server wordt het uploaden en downloaden van (een grote hoeveelheid aan) grote bestanden een fluitje van een cent. Kleine bestanden, d.i. t.e.m. 5 MB, kunnen nog via e-mail verzonden worden. Wanneer het echter grotere bestanden betreft, biedt onze server de meest geschikte oplossing.

Wilt u gebruik maken van onze FTP-server om regelmatig vertaalwerk door te sturen? Dan dient u in het bezit te zijn van een gebruikersnaam en een paswoord. Deze kunt u aanvragen door te registreren als FTP-gebruiker. Voor verdere vragen wat betreft onze server, kunt u steeds contact met ons opnemen.

naar boven naar boven

Mijn Traduix Persoonlijke en unieke klantenpagina's

Iedere klant beschikt over een eigen en unieke klantenpagina, met een eigen persoonlijke map. Deze map is de enige map die zichtbaar zal zijn. Heeft u regelmatig vertaalwerk? Dan kunt u inloggen op onze server en ons uw bestanden op een veilige manier doorsturen. Ook de levering van de vertalingen kan op deze manier gebeuren.

naar boven naar boven

Mijn Traduix Toegang via website én client

Toegang tot onze FTP-server is mogelijk zowel via deze pagina als via een FTP-client. Met uw gebruikersnaam en paswoord kunt u op onze server ftp.traduix.com zonder enig probleem inloggen, uw vertalingen of revisies downloaden, en ons uw documenten doorsturen.

naar boven naar boven