Traduix Vertaalbureau broodkruimelnavigatie Traduix Vertaalbureau | Antwerpen » Onze diensten » Onze talen » Duitse vertalingen

Duitse vertalingen

Duitse vertalingen Aantal Duitse sprekers

moedertaal ± 101.000.000
tweede taal ± 80.000.000
totaal ± 181.000.000

Duitse vertalingen Duits officiële taal in

  • Duitsland
  • België
  • Denemarken
  • Italië
  • Liechtenstein
  • Luxemburg
  • Oostenrijk
  • Zwitserland
  • Vaticaanstad
  • Europese Unie

Duitse vertalingen De foto

Slot Neuschwanstein

Beieren

Duitsland

 » inspireerde Disney voor het kasteel van Doornroosje

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Ik ben zeer tevreden met de eenvoudige en klantvriendelijke manier van werken. Ook betreffende de levertermijn en de snelheid ben ik zeer tevreden. Kortom: duidelijk, gebruiksvriendelijk én snel!”

Dhr. Eddy Bogaerts

Area Leader Benelux

Schössmetall GmbH & Co. KG

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Duitse vertalingen

Naast het Frans en het Engels, is het Duits een van de meest vooraanstaande talen in Europa én in de wereld. Als een van de grootste wereldeconomieën is Duitsland de economische motor van de Europese Unie. Ons vertaalbureau is het toonbeeld van de zogenaamde Deutsche Gründlichkeit en levert uitmuntende Duitse vertalingen in uw vakgebied.

onze talen onze talen

Duitse vertalingen Duitse vertalingen van qualität in alle vakgebieden

Onze Oosterburen zijn een van onze belangrijkste handelspartners. Ondernemingen die willen slagen op de Duitse markt, moeten geregeld in het Duits communiceren. Dit is vooralsnog geen sinecure. Het Duits vertoont wel veel gelijkenissen met het Nederlands, maar juist daarom liggen fouten op de loer. Ook de beruchte Duitse naamvallen vormen een valkuil, vooral voor Nederlandstaligen. En hoewel Duitsland aan België grenst, zijn er toch sterke cultuurverschillen.

Uitgebreide kwaliteitsbewaking

Succesvol zakendoen met Duitstaligen begint bij voortreffelijke communicatie. Kies daarom voor een vertaalbureau die de Deutsche Gründlichkeit hoog in het vaandel draagt. Traduix is zo'n vertaalbureau en besteedt uitgebreide aandacht aan kwaliteitszorg. Wij volgen o.a. het vertaalproject nauwlettend op, maken gebruik van de meest moderne technologieën, laten de vertaling reviseren door een tweede vakkundige vertaler en houden rekening met uw gewenste deadline. Op die manier kunnen wij Duitse vertalingen van topkwaliteit garanderen die op tijd geleverd worden en waarmee u een goede indruk maakt op uw Duitstalige handelspartners.

naar boven naar boven

Duitse vertalingen Duitse vertalers met passie voor taal

Bij Traduix werken wij met een team van hoogopgeleide en zeer ervaren Duitse vertalers, die elk systematisch naar hun moedertaal vertalen. Zij zijn geselecteerd voor hun passie voor taal en uitzonderlijke talenkennis. Bovendien heeft elke vertaler zich in de loop van zijn carrière toegelegd op een of meerdere vakgebieden, waardoor uw tekst met kennis van zaken vertaald wordt.

naar boven naar boven

Duitse vertalingen Duitse vertaling nodig?

U heeft een voortreffelijke Duitse vertaling nodig? Zoek niet verder! Bezorg ons uw tekst(en) en vraag snel een offerte aan. Uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend! Voor meer informatie kunt u ook steeds contact opnemen met een van onze projectmanagers. Zij staan steeds te uwer beschikking. Kijk ook eens rustig rond in ons portfolio en ontdek welke klanten ons al vele jaren hun vertrouwen geven.

naar boven naar boven

Duitse vertalingen Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

naar boven naar boven