Traduix Vertaalbureau broodkruimelnavigatie Traduix Vertaalbureau | Antwerpen » Onze diensten » Onze talen » Italiaanse vertalingen

Italiaanse vertalingen

Italiaanse vertalingen Aantal Italiaanse sprekers

moedertaal ± 59.000.000
tweede taal ± 6.000.000
totaal ± 65.000.000

Italiaanse vertalingen Italiaans officiële taal in

  • Italië
  • Zwitserland
  • San Marino
  • Europese Unie

Italiaanse vertalingen De foto

Sint-Franciscusbasiliek

Assisi

Italië

 » een van de bekendste bedevaartplaatsen in Italië

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Uitstekend werk! Bedankt voor de vlotte afhandeling en de fantastische vertaling! Het aanprijzen meer dan waard!”

Mevr. Louisette Poglajen

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Italiaanse vertalingen

Het Italiaans is vandaag de dag mee een van de belangrijkste Europese talen. Communicatie in perfect Italiaans is een must voor bedrijven die zich in Italië wensen te vestigen. Wij zorgen voor Italiaanse vertalingen die uw onderneming een professioneel internationaal imago geven.

onze talen onze talen

Italiaanse vertalingen Italiaanse vertalingen met karakter

Het Italiaans wordt gesproken door ongeveer 65 miljoen mensen wereldwijd en is vandaag een van de belangrijkste talen in Europa. Het is een van de officiële talen en werktalen van de Europese Unie, en bovendien de enige officiële taal in Italië. Ondernemingen die zaken willen doen in dit land moeten daarom communiceren in het Italiaans.

Kwaliteitsbewaking

Wij stellen alles in het werk om u een Italiaanse vertaling van de beste kwaliteit te kunnen leveren. Zo zetten wij enkel de beste Italiaanse vertaler in voor uw vertaalproject. Ook wordt de vertaling integraal gereviseerd door een tweede professionele vertaler met ervaring in en affiniteit met uw vakgebied. Uw Italiaanse communicatie wordt door ons tot in de puntjes verzorgd.

naar boven naar boven

Italiaanse vertalingen Gespecialiseerde Italiaanse vertalers

Voor ieder Italiaans vertaalproject kunnen we vertrouwen op een uitgebreid netwerk van Italiaanse vertalers waarmee wij een sterke professionele en vertrouwelijke band mee hebben opgebouwd. Onze mensen vertalen steeds naar hun moedertaal en respecteren de vooropgestelde deadline. Deze op-en-top professionals zorgen ervoor dat uw boodschap makkelijk gelezen en op de juiste manier begrepen wordt door het Italiaans publiek dat u beoogt.

naar boven naar boven

Italiaanse vertalingen Italiaanse vertaling nodig?

Een Italiaanse vertaling nodig? Snel? Gebruik ons online offerteformulier om uw tekst door te sturen en een gratis offerte aan te vragen. Het is snel en steeds vrijblijvend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze projectmanagers. Bekijk ook even onze referenties en ontdek wat onze klanten vinden van onze vertaaldiensten.

naar boven naar boven

Italiaanse vertalingen Veelgestelde vragen

Een aantal veelgestelde vragen:

naar boven naar boven