Traduix Vertaalbureau broodkruimelnavigatie Traduix Vertaalbureau | Antwerpen » Onze diensten » Transcriptie » Letterlijke transcriptie

Letterlijke transcriptie

Transcriptie Transcriptie

Letterlijke transcriptie Audio- & videomateriaal

  • hoorzittingen
  • verhoren
  • getuigenverhoren
  • telefoongesprekken
  • voicelogs
  • vergaderingen
  • etc.

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Ik ben zeer tevreden met de eenvoudige en klantvriendelijke manier van werken. Ook betreffende de levertermijn en de snelheid ben ik zeer tevreden. Kortom: duidelijk, gebruiksvriendelijk én snel!”

Eddy Bogaerts

Area Leader Benelux

Schössmetall GmbH & Co. KG

» meer referenties

Spreekwoord van de maand Spreekwoord van de maand

Een ezel gaat niet uit zijn tred

» achterhaal de betekenis

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Letterlijke transcriptie

Bij een letterlijke transcriptie wordt de tekst van de opname zo volledig mogelijk uitgetypt en wordt geen enkel woord gecorrigeerd of weggelaten. Een letterlijke transcriptie wordt vaak gebruikt om te weten wat er exact gezegd is.

transcriptie transcriptie

Letterlijke transcriptie Letterlijke transcriptie

Net zoals bij een woordelijke transcriptie, wordt er bij een letterlijke transcriptie gestreefd naar volledigheid, die bereikt wordt door:

Zoals de benaming reeds aangeeft, wordt bij dit type transcripties elk woord letterlijk genoteerd, zoals het wordt uitgesproken. Omdat taalfouten dus niet gecorrigeerd worden, is de letterlijke transcriptie taalkundig niet correct.

naar boven naar boven

Letterlijke transcriptie Gebruik van een letterlijke transcriptie

Letterlijke transcripties worden vooral gebruikt in juridische situaties wanneer het van belang is om exact vast te leggen wat er is gezegd. Denk hierbij aan:

naar boven naar boven

Letterlijke transcriptie Letterlijke transcriptie nodig?

Een letterlijke transcriptie nodig? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij voorzien u zo snel mogelijk van de beste offerte op de markt.

Aanlevering

Wij behandelen alle gangbare bestandsformaten: mp3, wav, wma, etc. Deze digitale audiobestanden kunt u ons op verschillende manieren bezorgen:

Uitwerking en prijsstelling

Wij hebben ongeveer drie tot vijf uur nodig voor de transcriptie van één uur gesproken tekst. Bij het bepalen van onze prijs wordt vooral rekening gehouden met:

naar boven naar boven