Algemene vertalingen

Algemene vertalingen Onze klanten

  • administratieve bediendes
  • CEO's
  • communicatiemanagers
  • hobbyisten
  • marketingmanagers
  • privépersonen
  • studenten
  • sollicitanten
  • vertegenwoordigers
  • etc.

Algemene vertalingen Algemene documenten

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Een kwalitatief goede vertaling en snel afgeleverd. Bedankt!”

Mevr. Jana Van Acker

Communicatie & Back-Office

Trias ngo

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Algemene vertalingen

Een document dat geen technische of vakspecifieke terminologie bevat, behoeft bij het vertalen weinig of geen terminologisch opzoekingswerk. We spreken hier over het dagelijks taalgebruik in een korte brief of e-mail bijvoorbeeld. Aangezien een dergelijk document meestal vrij kort is, kunnen we u vaak dezelfde werkdag nog aan de scherpste prijs voorzien van een algemene vertaling die letterlijk en figuurlijk af is!

onze vakgebieden onze vakgebieden

Algemene vertalingen Algemene vertalingen van topkwaliteit

Of het nu een algemene vertaling, beëdigde vertaling of technische vertaling betreft, wij verzekeren u dat elke vertaling die bij ons de deur uit gaat, van de hoogste kwaliteit is en uw specifieke boodschap op de juiste manier uitdraagt.

Aandacht voor kwaliteit

Ons vertaalbureau heeft een gedegen kwaliteitszorgsysteem opgezet en geïmplementeerd om de superieure kwaliteit van onze vertalingen te allen tijde te kunnen verzekeren. Dit systeem bestaat o.a. uit een efficiënt projectbeheer, de solide verankering van het moedertaalprincipe, een doelmatig terminologiebeheer, de onderwerping van uw vertaling aan een extra revisie door een tweede professionele vertaler, de vertrouwelijke behandeling van al uw documenten en duidelijke communicatie gedurende het volledige werkproces.

naar boven naar boven

Algemene vertalingen Onze vertalers: hooggekwalificeerde moedertaalsprekers

Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide vertalers die professionaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel dragen. Dankzij hun intensieve opleiding en ruime ervaring hebben ze de verschillende vertaaltechnieken volledig onder de knie. Deze vakmensen weten wat ze wel en niet moeten vertalen, en vooral hoe ze de vertaling moeten bewerkstelligen om uw boodschap perfect over te brengen.

Onze vertalers vertalen steeds naar hun moedertaal. Zij hebben, naast een perfecte kennis van hun moedertaal (de doeltaal dus), een uitstekende kennis van de brontaal en de culturele aspecten van zowel de bron- als de doeltekst. Zij zijn in staat om de kleinste nuanceverschillen onmiddellijk op te merken en uw boodschap taalkundig perfect om te zetten naar de doeltaal. Onze vertalers zijn echte vakspecialisten die weten waarover het gaat!

naar boven naar boven

Algemene vertalingen Algemene vertaling nodig?

Een algemene vertaling nodig? Dringend? Met ons offerteformulier kunt u ons uw tekst(en) doorsturen en gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen u onmiddellijk verder! Binnen het uur ontvangt u van ons een offerte op maat in uw mailbox. Met uw toestemming zetten wij vervolgens meteen het vertaalproces in gang. U kunt ook steeds contact opnemen met een van onze projectbeheerders. Zij staan u graag te woord.

naar boven naar boven

Algemene vertalingen Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

naar boven naar boven