Brief vertalen om uw bestemmeling in zijn taal aan te spreken

U wilt een Nederlandstalige brief laten vertalen naar het Frans en verzenden naar uw buitenlandse vriend of collega? Of wenst u juist een zakelijke brief van uw buitenlandse zakenrelatie te laten vertalen naar het Nederlands? Voor de vertaling van zowel particuliere als zakelijke correspondentie kunt u bij ons terecht. Onze professionele en hooggekwalificeerde vertalers kunnen uw brief vertalen naar of vanuit iedere taal.

Onze overige vakgebieden

Brief vertalen met uitgebreide talenkennis

Of het nu gaat om een Nederlandse brief die naar het Frans vertaald moet worden, of een Engelse brief die naar het Spaans vertaald moet worden, bij Traduix kunt u steeds terecht voor een onberispelijke vertaling van uw brief. Telefoonnummers, namen en adresgegevens rekenen wij in principe niet mee in de prijsopgave.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Uw brief wordt vertaald door een vakkundige vertaler die enkel en alleen naar zijn moedertaal vertaalt. Onze extra revisieronde zorgt er bovendien voor dat de vertaling van uw brief tot in de puntjes in orde is.

Onze vertalers: hooggekwalificeerde moedertaalsprekers

Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide vertalers die professionaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel dragen. Dankzij hun intensieve opleiding en ruime ervaring hebben ze de verschillende vertaaltechnieken volledig onder de knie. Deze vakmensen weten wat ze wel en niet moeten vertalen en vooral hoe ze de vertaling moeten bewerkstelligen om uw boodschap perfect over te brengen.

Onze vertalers vertalen steeds naar hun moedertaal. Zij hebben, naast een perfecte kennis van hun moedertaal (de doeltaal dus), een uitstekende kennis van de brontaal en de culturele aspecten van zowel de bron- als de doeltekst. Zij zijn in staat om de kleinste nuanceverschillen onmiddellijk op te merken en uw boodschap taalkundig perfect om te zetten naar de doeltaal. Onze vertalers zijn echte vakspecialisten die weten waarover het gaat!

Vertrouwelijkheid

Wij verbinden ons ertoe al uw documenten met het nodige professionalisme te behandelen. Vertrouwelijkheid is een onderdeel van onze werkwijze, onze kwaliteitszorg en van ons succes. Uw algemene voorwaarden worden dan ook te allen tijde confidentieel gehouden. Indien gewenst tekenen wij met u een op maat gesneden vertrouwelijkheidscontract.

Brief laten vertalen?

U wilt een brief laten vertalen? Dringend? Stuur ons uw document door en vraag online een gratis offerte voor uw vertaling aan. Wij laten u binnen het uur de exacte prijs en levertermijn weten. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan wij onmiddellijk aan de slag! Contact opnemen met onze projectbeheerders is uiteraard ook steeds een mogelijkheid.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

Andere algemene documenten

Onze klanten

  • administratieve bediendes
  • CEO's
  • communicatiemanagers
  • hobbyisten
  • marketingmanagers
  • priv√©personen
  • studenten
  • sollicitanten
  • vertegenwoordigers
  • etc.