Cv vertalen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Snelle en efficiënte communicatie voor een perfecte vertaling!”

Dhr. Nicolas Mulders

General Manager

ARC bvba

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Cv vertalen

Uw curriculum vitae is meestal het eerste dat een onderneming van u te zien krijgt. Uw cv is uw professioneel visitekaartje en maakt vaak het verschil tussen een afwijzing en een persoonlijk gesprek. Regelmatig wordt er gevraagd uw cv in het Frans, Engels of in een andere taal te bezorgen. Laat in dat geval uw cv vertalen door een expert en maak onmiddellijk een professionele indruk op uw toekomstige werkgever. Nergens is het vertalen van uw cv goedkoper en sneller!

algemene vertalingen algemene vertalingen

Algemene vertalingen Cv vertalen tegen de beste prijs

Uw cv moet onmiddellijk een professionele indruk nalaten bij het bedrijf waar u wenst te solliciteren. Zeker wanneer u in het buitenland gaat wonen en/of werken, zijn vertalingen van cv's en sollicitatiebrieven vaak nodig. U kunt uw cv zelf proberen te vertalen indien een vertaling vereist is, maar u zult snel merken dat het vertalen van een dergelijk document geen sinecure is. Wij vertalen uw cv met de nodige taalkennis en het nodige taalgevoel tegen de meest voordelige tarieven op de vertaalmarkt. Zo worden o.a. eigennamen, bedrijfsnamen en telefoonnummers niet meegerekend in de prijsopgave.

Kwaliteitsborg

Wij gaan enkel voor kwaliteit. Wij kiezen steeds die vertaler die vertaalt naar zijn moedertaal en ervaring heeft in het vertalen van cv's. Ook de begeleidende sollicitatiebrief kunnen we door een vakkundige laten vertalen. Verder laten we uw cv reviseren door een tweede taalprofessional, zodat we er zeker van zijn dat u zal scoren bij het solliciteren naar uw droomjob.

naar boven naar boven

Algemene vertalingen Cv laten vertalen?

U wilt uw cv laten vertalen? U heeft de vertaling snel nodig? Stuur ons uw curriculum vitae door en ontvang gratis een vrijblijvende offerte voor uw vertaling. U ontvangt steeds binnen het uur een voordelige offerte op maat in uw mailbox. U bent akkoord met onze prijs en levertermijn? Bevestig dan onze offerte en wij gaan onmiddellijk aan de slag! U kunt ook steeds contact opnemen met onze projectbeheerders.

naar boven naar boven