Folder vertalen

Vakgebieden Vakgebieden

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Snel en tijdig vertaalwerk, van uitstekende kwaliteit.”

Mevr. Caroline De Geest

Beleidsmedewerker

Liga voor Mensenrechten

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Folder vertalen

Met een correcte vertaling van uw folder bereikt u meer potentiële klanten. Een folder vertalen is echter enkel weggelegd voor vertalers met een uitgesproken commerciële feeling, waarbij marketingkennis een onmisbaar element is. Traduix verzekert u van professioneel en doeltreffend vertaalde folders waarmee u de internationale markten verovert.

commerciële vertalingen commerciële vertalingen

Commerciële vertalingen Folder vertalen met commerciële kennis

Een folder vertalen kan niet iedere vertaler. Het is juist die vertaler met ervaring in het vertalen van dergelijke documenten die u een vertaalde folder bezorgt die zijn doel zonder uitzondering treft.

Kwaliteitszorg

Kwaliteit staat bij ons steeds voorop. Uw folder wordt alleen vertaald door de beste vertaler in het vak. Bovendien laten wij de vertaling extra controleren door een tweede gespecialiseerde vertaler. Zo kunnen wij u voorzien van een folder die zowel in de brontaal als in de doeltaal tot in de puntjes in orde is.

naar boven naar boven

Commerciële vertalingen Folder laten vertalen?

U dient uw folder te laten vertalen? Met spoed? Stuur ons uw document door en vraag gratis een offerte aan voor uw vertaling. U krijgt steeds binnen het uur een passende offerte in uw mailbox. Akkoord? Met uw bevestiging gaan wij onmiddellijk aan het werk! Contact opnemen met onze projectmanagers is ook steeds een mogelijkheid.

naar boven naar boven