Geboorteakte vertalen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Snel en tijdig vertaalwerk, van uitstekende kwaliteit.”

Mevr. Caroline De Geest

Beleidsmedewerker

Liga voor Mensenrechten

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Geboorteakte vertalen

In een geboorteakte, die opgemaakt wordt door de burgerlijke stand waar de geboorte heeft plaatsgevonden, staan alle gegevens vermeld van de geboorte van een persoon. Een buitenlandse geboorteakte voor gebruik in België moet meestal beëdigd vertaald worden naar het Nederlands of Frans. Omgekeerd moeten ook Nederlandstalige of Franstalige aktes vertaald worden voor gebruik buiten de landsgrenzen. Onze beëdigde vertalers kunnen uw geboorteakte vertalen naar de taal die u wenst.

beëdigde vertalingen beëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen Geboorteakte vertalen zonder origineel

Net zoals bij de vertaling van een diploma of huwelijksakte kunnen wij met een goed leesbare scan of kopie van uw geboorteakte ons werk perfect uitvoeren. Deze scan wordt vervolgens uitgeprint en onlosmakelijk verbonden met de officiële vertaling.

Gericht op kwaliteit

Kwaliteit is ons paradepaardje. Wij vertrouwen uw geboorteakte enkel toe aan een ervaren beëdigd vertaler die gespecialiseerd is in het vertalen van geboorteaktes. Voorts laten wij de vertaling grondig controleren door een tweede vakkundige, die er mee voor zorgt dat wij u een foutloze vertaling kunnen bezorgen.

naar boven naar boven

Beëdigde vertalingen Geboorteakte laten vertalen?

Uw geboorteakte laten vertalen? Met spoed? U kunt ons uw documenten online doorsturen en gratis een offerte aanvragen voor uw vertaling. Binnen het uur vindt u een mooie offerte in uw inbox. Bent u akkoord? Met uw bevestiging zetten wij ons onmiddellijk aan het werk! Contact opnemen met onze projectbeheerders kan uiteraard ook.

naar boven naar boven