Huwelijksakte vertalen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Snelle en efficiënte communicatie voor een perfecte vertaling!”

Dhr. Nicolas Mulders

General Manager

ARC bvba

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Huwelijksakte vertalen

Een huwelijksakte is een schriftelijk bewijs dat twee mensen met elkaar getrouwd zijn. In dergelijke akte, die opgesteld is door de burgerlijke stand waar het huwelijk voltrokken is, wordt alle informatie over uw huwelijk vastgelegd. Het gaat hier logischerwijze om de echtgenoten, de getuigen, etc. Een buitenlandse akte voor gebruik in België moet doorgaans beëdigd vertaald worden. Wij kunnen uw huwelijksakte vertalen tegen de meest voordelige prijs op de vertaalmarkt.

beëdigde vertalingen beëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen Huwelijksakte vertalen met kopie

Uw huwelijksakte kunnen wij zonder probleem vertalen op basis van een duidelijke kopie of scan, die wij uitprinten om vervolgens onlosmakelijk te hechten aan de beëdigde vertaling. Deze vertaling wordt opgestuurd met de postdiensten of kunt u uiteraard ook persoonlijk komen afhalen op ons kantoor.

Kwaliteitszorg

Wij zetten steeds alles op alles om u een kwaliteitsvolle vertaling te bezorgen. De vertaling van uw huwelijksakte wordt zonder uitzondering verzorgd door de beste vertaler in het vak. De beëdigde vertaling wordt vervolgens gedubbelcheckt door een tweede professional.

naar boven naar boven

Beëdigde vertalingen Huwelijksakte laten vertalen?

U wilt uw huwelijksakte laten vertalen? Dringend? Aarzel niet, stuur ons uw documenten door en vraag gratis een offerte aan voor uw vertaling. Wij voorzien u binnen het uur van een voordelige prijsopgave. Bent u akkoord, dan zetten wij ons onmiddellijk aan het werk! Contact opnemen met onze projectbeheerders kan uiteraard ook.

naar boven naar boven