Menu vertalen

Vakgebieden Vakgebieden

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Het is altijd leuk om samen te werken met vriendelijke mensen die weten wat ze doen. Traduix mag zich zeker een toonbeeld noemen van klantvriendelijkheid en tegelijkertijd van professionaliteit. Ze leveren een uitzonderlijk goede en snelle service tegen een betaalbaar tarief en conform de levertermijn. Mijn vertalingen waren pico bello en werden zelfs vroeger geleverd dan voorzien.”

Dhr. Adrianus Bruys

Hobbykok

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Menu vertalen

Met uw menukaart en kookkunsten wilt u ook indruk maken op uw anderstalige klanten. Daarom moet uw menu op de juiste manier vertaald worden door een expert in die branche. Wij hebben de nodige culinaire expertise in huis en kunnen uw menu vertalen tegen de beste prijs op de vertaalmarkt.

gastronomische vertalingen gastronomische vertalingen

Gastronomische vertalingen Menu vertalen met gastronomische kennis

Met een efficiënte vertaling van uw menu bent u er zeker van dat ook uw niet-Nederlandstalige klanten weten wat ze mogen verwachten. Elk ingrediënt en elke bereidingswijze wordt bij ons op een correcte manier vertaald naar de taal die u wenst, zodat ook uw anderstalige klant onmiddellijk weet welk gerecht hij bestelt.

Kwaliteit

Kwaliteit is bij ons prioriteit. Uw menukaart zal enkel vertaald worden door een gespecialiseerde gastronomische vertaler met ervaring in het vertalen van menu's. Wij laten de vertaling van uw menukaart eveneens controleren door een tweede gespecialiseerde vertaler, die elk ingrediënt zorgvuldig controleert.

naar boven naar boven

Gastronomische vertalingen Menu laten vertalen?

U wilt uw menukaart laten vertalen? Snel? Stuur ons uw document door en vraag een gratis offerte aan voor uw vertaling. Binnen het uur sturen wij u via e-mail de exacte prijs en levertermijn. Bij akkoord gaan wij onmiddellijk aan de slag! Contact opnemen met onze projectbeheerders is uiteraard ook steeds een mogelijkheid.

naar boven naar boven