Paspoort vertalen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Uitstekend werk! Bedankt voor de vlotte afhandeling en de fantastische vertaling! Het aanprijzen meer dan waard!”

Mevr. Louisette Poglajen

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Paspoort vertalen

Paspoorten dienen voor verschillende doeleinden vaak beëdigd vertaald te worden: een buitenlands paspoort voor gebruik in België of een Belgisch paspoort voor gebruik in het buitenland. Ons vertaalbureau heeft een team van zeer ervaren beëdigde vertalers ter beschikking en kan uw paspoort vertalen naar de taal die u nodig heeft.

beëdigde vertalingen beëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen Paspoort vertalen tegen betaalbare prijs

Met een leesbare kopie of scan kunnen wij uw paspoort vertalen naar eender welke taal, en dit tegen de meest eerlijke prijs. Wij drukken zowel de kopie of scan als de vertaling af, aangezien deze twee documenten onlosmakelijk met elkaar verbonden dienen te worden. De beëdigde vertaling wordt steeds per post opgestuurd of kunt u bij ons persoonlijk komen ophalen.

Kwaliteitsborging

Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Wij laten uw paspoort uitsluitend vertalen door de meest ervaren beëdigd vertaler in de business. Onze extra revisieronde zorgt er voorts mee voor dat uw vertaling perfect klaar is voor officieel gebruik.

naar boven naar boven

Beëdigde vertalingen Paspoort laten vertalen?

U moet uw paspoort laten vertalen? Dringend? U kunt ons een scan of kopie van uw paspoort doorsturen en op die manier een gratis offerte voor uw vertaling aanvragen. Binnen het uur weet u exact wanneer u de vertaling ontvangt en hoeveel deze zal kosten. Bent u hiermee akkoord, dan gaan wij onmiddellijk aan de slag! Contact opnemen met onze projectbeheerders is uiteraard ook steeds een mogelijkheid.

naar boven naar boven