Persbericht vertalen

Vakgebieden Vakgebieden

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Snelle en efficiënte communicatie voor een perfecte vertaling!”

Dhr. Nicolas Mulders

General Manager

ARC bvba

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Persbericht vertalen

U heeft een contract afgesloten met een gigant in uw branche. Of misschien heeft u een overname gepland. U wilt bovendien dat heel de wereld hierover hoort en leest. Een persbericht uitsturen is hoogstwaarschijnlijk een van de meest efficiënte manieren om uw plannen bekend te maken. Een persbericht vertalen is echter moeilijker dan het lijkt. Wij bezorgen u professionele vertalingen van uw persbericht, steeds met het grootste respect voor uw deadline.

commerciële vertalingen commerciële vertalingen

Commerciële vertalingen Persbericht vertalen met de nodige knowhow

Verkeerd nieuws de wereld insturen is bij ons uit den boze. De inhoud van uw persbericht moet op de correcte manier vertaald worden. Wij bezorgen u professionele vertalingen waarmee u uw aanwezigheid op het internationaal toneel vergroot.

Kwaliteit

Zorg voor kwaliteit is bij ons dé prioriteit. Voor de vertaling van uw persbericht doen wij enkel een beroep op professionele vertalers met uitgebreide ervaring in het vertalen van dergelijke teksten. Voorts laten wij iedere vertaling controleren door een tweede vakkundige vertaler en houden wij uw deadline nauwlettend in het oog, zodat u uw persbericht op tijd kunt uitsturen.

naar boven naar boven

Commerciële vertalingen Persbericht laten vertalen?

Persbericht laten vertalen? Dringend? Stuur ons snel uw teksten door en wij bezorgen u binnen het uur een mooie offerte voor uw vertaling. Bent u het eens met onze offerte? Met uw bevestiging gaan wij onmiddellijk aan de slag! Uiteraard kunt u ook steeds contact opnemen met onze projectbeheerders.

naar boven naar boven