Recept vertalen

Vakgebieden Vakgebieden

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Het is altijd leuk om samen te werken met vriendelijke mensen die weten wat ze doen. Traduix mag zich zeker een toonbeeld noemen van klantvriendelijkheid en tegelijkertijd van professionaliteit. Ze leveren een uitzonderlijk goede en snelle service tegen een betaalbaar tarief en conform de levertermijn. Mijn vertalingen waren pico bello en werden zelfs vroeger geleverd dan voorzien.”

Dhr. Adrianus Bruys

Hobbykok

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Recept vertalen

Vooral op het internet zijn veel recepten opgesteld in het Engels. Het vertalen hiervan lijkt een makkelijke opdracht, maar dat is het niet! Een recept vertalen is, o.a. door het verschillend gebruik van inhoudsmaten, een specialiteit die wij volledig onder de knie hebben.

gastronomische vertalingen gastronomische vertalingen

Gastronomische vertalingen Recept vertalen met de juiste eenheden

Het vertalen van recepten is niet zo makkelijk dan het lijkt. Vooral het gebruik van eenheden en inhoudsmaten verschilt van taal tot taal. Onze culinaire specialisten beschikken over de nodige kennis om uw recept op de juiste manier te vertalen naar de taal die u wilt.

Kwaliteit

Wij zorgen voor vertalingen van kwaliteit. De vertaling van uw specifiek recept vertrouwen wij niet toe aan een leek, maar aan een getrainde professional. Bovendien wordt de vertaling extra gecontroleerd, zodat we er zeker van zijn dat uw vertaling volledig correct de deur uit gaat.

naar boven naar boven

Gastronomische vertalingen Recept laten vertalen?

U wilt een recept laten vertalen? Dringend? Met uw document kunt u een offerte aanvragen voor uw vertaling. Na slechts een klein uur ontvangt u van ons een mooie offerte, met vaste prijs en levertermijn. U gaat akkoord met onze prijsopgave? Geef ons een seintje en wij zetten ons onmiddellijk aan het werk! Contact opnemen met onze projectbeheerders is uiteraard ook steeds een mogelijkheid.

naar boven naar boven