Rijbewijs vertalen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Snel en tijdig vertaalwerk, van uitstekende kwaliteit.”

Mevr. Caroline De Geest

Beleidsmedewerker

Liga voor Mensenrechten

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Rijbewijs vertalen

Om een buitenlands rijbewijs in te wisselen voor een rijbewijs dat geldig is in België, dient u dit officieel document te laten vertalen naar een van de Belgische landstalen. Doorgaans gaat het dan om een beëdigde vertaling. Onze beëdigde vertalers kunnen uw rijbewijs vertalen naar de taal die u nodig heeft.

beëdigde vertalingen beëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen Rijbewijs vertalen tegen eerlijke prijs

Uw origineel hebben we niet nodig om u te voorzien van een beëdigde vertaling. Stuur ons simpelweg een scan of kopie door en wij kunnen verder. Zowel dit origineel als de vertaling worden afgedrukt en onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Kwaliteitsborging

Wij leveren uitsluitend kwaliteit. Naast het werken met de beste beëdigde vertalers, laten wij uw vertaling extra controleren door een tweede specialist. Zo voorzien wij u van een beëdigde vertaling die zonder uitzondering aanvaard wordt door de instantie waarvoor u ze nodig heeft.

naar boven naar boven

Beëdigde vertalingen Rijbewijs laten vertalen?

Uw rijbewijs laten vertalen? Dringend? Stuur ons een scan of kopie door en vraag gratis een vrijblijvende offerte voor uw vertaling aan. Wij delen u binnen het uur de prijs en levertermijn mee. Na akkoord zetten wij ons onmiddellijk aan het werk! Contact opnemen met onze projectbeheerders is uiteraard ook steeds mogelijk.

naar boven naar boven