Sollicitatiebrief vertalen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Snelle en efficiënte communicatie voor een perfecte vertaling!”

Dhr. Nicolas Mulders

General Manager

ARC bvba

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Sollicitatiebrief vertalen

Net zoals met uw cv wilt u ook met uw sollicitatiebrief uw toekomstige werkgever overtuigen van uw capaciteiten. Een sollicitatiebrief vertalen kan best verraderlijk zijn en wordt het best overgelaten aan professionele vertalers. Wij zorgen voor vakkundige vertalingen waarmee u de kans op een persoonlijk gesprek verhoogt.

algemene vertalingen algemene vertalingen

Algemene vertalingen Sollicitatiebrief vertalen aan het beste tarief

Dankzij onze uitgebreide expertise op het vlak van HR zijn wij capabel uw sollicitatiebrief consequent te vertalen naar de taal die uw toekomstige werkgever wenst.

Kwaliteitsborging

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Wij laten uw sollicitatiebrief uitsluitend vertalen door de meest geschikte vertaler die uiteraard steeds naar zijn moedertaal vertaalt. Daarenboven wordt de vertaling volledig gereviseerd door een tweede vertaler, zodat u zeker bent van een professioneel en correct vertaalde sollicitatiebrief.

naar boven naar boven

Algemene vertalingen Sollicitatiebrief laten vertalen?

Uw sollicitatiebrief laten vertalen? Snel? Met uw document kunnen wij u gratis een vrijblijvende offerte aanbieden. U krijgt steeds binnen het uur een passende prijsopgave in uw mailbox. Gaat u akkoord? Geef ons een seintje en wij gaan onmiddellijk aan het werk! U kunt ook steeds contact opnemen met onze projectmanagers.

naar boven naar boven