Rijbewijs vertalen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Snelle en efficiënte communicatie voor een perfecte vertaling!”

Dhr. Nicolas Mulders

General Manager

ARC bvba

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Volmacht vertalen

Vaak krijgen we de vraag om een volmacht beëdigd te vertalen. Onze beëdigde vertalers staan uiteraard steeds paraat en kunnen zonder probleem uw volmacht vertalen naar de taal die u wenst.

beëdigde vertalingen beëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen Volmacht vertalen tegen concurrerend tarief

Stuur ons het origineel van uw volmacht niet door, maar maak hier een kopie van of scan het simpelweg even in, want ook hiermee kunnen we verder. Zowel de vertaling als deze kopie of scan worden uitgeprint en aan elkaar gehecht. Uw beëdigde vertaling wordt steeds per post naar u verzonden of kunt u persoonlijk op ons kantoor komen afhalen.

Focus op kwaliteit

Wij gaan in elk opzicht voor kwaliteit. Wij werken met de meest ervaren beëdigd vertaler in de branche en laten de vertaling extra reviseren door een tweede professionele vertaler. Op die manier bezorgen wij u een rechtsgeldige en kwaliteitsvolle beëdigde vertaling van uw volmacht.

naar boven naar boven

Beëdigde vertalingen Volmacht laten vertalen?

U wilt een volmacht laten vertalen? Dringend? Met een scan of een kopie van uw volmacht kunnen wij u binnen het uur een mooie offerte versturen. Met uw bevestiging van onze offerte kunnen wij onmiddellijk aan de slag! Contact opnemen met onze projectbeheerders is uiteraard ook steeds mogelijk.

naar boven naar boven