Veelgestelde vragen

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Ik ben zeer tevreden met de eenvoudige en klantvriendelijke manier van werken. Ook betreffende de levertermijn en de snelheid ben ik zeer tevreden. Kortom: duidelijk, gebruiksvriendelijk én snel!”

Dhr. Eddy Bogaerts

Area Leader Benelux

Schössmetall GmbH & Co. KG

» meer referenties

Spreekwoord van de maand Spreekwoord van de maand

Een ezel gaat niet uit zijn tred

» achterhaal de betekenis

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Talen: Duits

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen i.v.m. het Duits.

veelgestelde vragen veelgestelde vragen

Talen Waarom naar het Duits vertalen?

Succesvol zakendoen met Duitstaligen begint bij transparante Duitse communicatie. Alleen zo kunt u indruk maken op uw internationale zakenpartners en doorbreken op deze gigantische markt.

Het Duits is de enige officiële taal van Duitsland. Wilt u uw zaken uitbreiden naar Duitsland, dan is communicatie in het Duits onvermijdelijk. Verder is deze taal een van de drie officiële talen van België. Ook in Zwitserland en in Italië bijvoorbeeld heeft het Duits een officiële status. Voorts is het Duits ook in de diplomatie een belangrijke taal en is het een van de 23 officiële talen en werktalen.

De Duitse taal wordt gesproken in maar liefst 43 landen. Met ongeveer 101 miljoen moedertaalsprekers enkel en alleen in Europa, neemt het Duits de toppositie in wat betreft de grootste Europese moedertalen. Meer dan 80 miljoen beheersen het als tweede taal.

Ook op het internet is het Duits sterk vertegenwoordigd. Met de Duitse vertaling van uw website spreekt u maar liefst 75 miljoen Duitstalige internetgebruikers aan. Uw handleiding laten vertalen naar het Duits en online plaatsen kan uw klantenbestand dus ook flink uitbreiden.

Uw documenten voorzien van een Duitse vertaling betekent uw internationaal en vooral Duits imago versterken. U kunt steeds een beroep doen op onze voortreffelijke vertaaldiensten voor de beste Duitse vertalingen in uw branche.

naar boven naar boven