Veelgestelde vragen

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Ik ben zeer tevreden met de eenvoudige en klantvriendelijke manier van werken. Ook betreffende de levertermijn en de snelheid ben ik zeer tevreden. Kortom: duidelijk, gebruiksvriendelijk én snel!”

Dhr. Eddy Bogaerts

Area Leader Benelux

Schössmetall GmbH & Co. KG

» meer referenties

Spreekwoord van de maand Spreekwoord van de maand

Een ezel gaat niet uit zijn tred

» achterhaal de betekenis

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Vertalers

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen i.v.m. onze vertalers.

veelgestelde vragen veelgestelde vragen

Onze vertalers Aan welke eisen moet een vertaler voldoen?

Wij werken enkel samen met de beste mensen. Elke vertaler die wij inschakelen, moet strikt voldoen aan een aantal van onze eisen. Als professionele vertaler dient hij volgende eigenschappen te bezitten:

naar boven naar boven

Onze vertalers Werken jullie met in-house vertalers?

Ja. Wij werken niet enkel met externe specialisten, maar hebben ook taaldeskundigen in huis. Of uw tekst intern of extern vertaald wordt, hangt af van het vakgebied waartoe uw tekst behoort en welke talencombinatie het betreft. Voor de vertaling van uw specifiek document doen wij enkel een beroep op de meest geschikte vertaler, d.w.z. die vertaler die, in functie van uw tekst, het best beantwoordt aan onze bovenstaande eisen. Hebben wij deze vertaler in huis, dan wordt uw vertaling intern verzorgd. Zo niet, spreken wij onze externe mensen aan waarmee we een jarenlange professionele band hebben opgebouwd.

Onze in-house vertalers zijn voornamelijk gespecialiseerd in algemene vertalingen, beëdigde vertalingen, financiële vertalingen, juridische vertalingen, technische vertalingen, websitevertalingen, softwarevertalingen naar en vanuit het Nederlands, Duits, Engels, Frans en Italiaans.

naar boven naar boven

Onze vertalers Werken jullie met vaste vertalers?

Ja. Wij proberen voor iedere opdrachtgever altijd met dezelfde vertaler(s) te werken. Omdat wij een professionele band hebben opgebouwd met deze mensen, kunnen we vertrouwen op hun kunnen en op hun professionaliteit. Opdrachtgevers die ons regelmatig vertaal- en/of revisiewerk doorsturen, kunnen er zo zeker van zijn dat hun vertalingen steeds verzorgd worden door dezelfde deskundigen. Op die manier kunnen hun vertalers ook steeds beter op hun specifieke wensen inspelen. Ook bij nieuwe klanten doen wij uiteraard zo veel mogelijk een beroep op ons professioneel netwerk.

naar boven naar boven