Traduix Vertaalbureau broodkruimelnavigatie Traduix Vertaalbureau | Antwerpen » Onze diensten » Onze werkwijze » Fase 1: analyse en offerte

Werkwijze

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Ik ben zeer tevreden met de eenvoudige en klantvriendelijke manier van werken. Ook betreffende de levertermijn en de snelheid ben ik zeer tevreden. Kortom: duidelijk, gebruiksvriendelijk én snel!”

Dhr. Eddy Bogaerts

Area Leader Benelux

Schössmetall GmbH & Co. KG

» meer referenties

Spreekwoord van de maand Spreekwoord van de maand

Een ezel gaat niet uit zijn tred

» achterhaal de betekenis

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Fase 1: analyse van uw aanvraag en offerte

U contacteert ons voor de vertaling of revisie van uw document(en). Uw aanvraag wordt onmiddellijk behandeld door uw persoonlijke projectmanager, die uw uniek aanspreekpunt is gedurende het gehele project en die onmiddellijk aan de slag gaat.

werkwijze werkwijze

Werkwijze Grondige analyse van uw aanvraag

U bent geen klant zoals alle andere. U kent uw eigen voorwaarden en richtlijnen waarmee wij in elke fase van het vertaalproces rekening mee moeten houden: bepaalde terminologie, referentiedocumenten en/of reeds vertaalde documenten die u ons wilt doorsturen, specifieke hulpmiddelen die wij dienen te gebruiken, etc.

Wij zijn echter ook geen vertaalbureau zoals alle andere. Reeds van bij het begin stellen wij alles in het werk om u de vertaling of revisie te leveren die u wenst. Daarom wordt uw aanvraag grondig geanalyseerd door uw projectcoördinator. Daarbij wordt gekeken naar de informatie die nodig is om u een passende offerte te kunnen aanbieden. Het gaat voornamelijk om:

Bij eventuele vragen, opmerkingen of onduidelijkheden wordt u onmiddellijk gecontacteerd voor meer info.

naar boven naar boven

Werkwijze Gratis en vrijblijvende offerte

Wanneer uw projectmanager alle nodige informatie ter beschikking heeft, stelt hij uw gratis en vrijblijvende offerte op. In deze offerte wordt alle info die u nodig heeft uitgebreid toegelicht. U weet vooraf hoeveel de vertaling zal kosten en tegen wanneer deze klaar zal zijn. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Indien u akkoord gaat met onze offerte en dus met de afgesproken prijs en de overeengekomen levertermijn, dient u deze offerte te bevestigen. De afgesproken termijn begint pas te lopen op het moment dat wij uw bevestiging en te vertalen tekst hebben ontvangen.

naar boven naar boven