Traduix Vertaalbureau broodkruimelnavigatie Traduix Vertaalbureau » Onze diensten » Onze werkwijze » Fase 4: projectafronding

Werkwijze

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Ik ben zeer tevreden met de eenvoudige en klantvriendelijke manier van werken. Ook betreffende de levertermijn en de snelheid ben ik zeer tevreden. Kortom: duidelijk, gebruiksvriendelijk én snel!”

Dhr. Eddy Bogaerts

Area Leader Benelux

Schössmetall GmbH & Co. KG

» meer referenties

Spreekwoord van de maand Spreekwoord van de maand

Een ezel gaat niet uit zijn tred

» achterhaal de betekenis

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Fase 4: afronding van uw vertaalproject

Na het vertaalproces zetten de Traduix-deskundigen de puntjes op de i en handelen ze uw project op de gepaste manier af in de afrondingsfase. Uw vertaling wordt na een allerlaatste controle stipt op tijd en in het gewenste bestandsformaat geleverd.

werkwijze werkwijze

Werkwijze Eindcontrole

Vooraleer de finale versie van de vertaling naar u wordt verstuurd, voert uw projectmanager nog een laatste controle door. Hierbij gaan we na of de opgelegde terminologie wel degelijk toegepast werd en of de vertaling voldoet aan de gestelde opdrachtspecificaties. Uw persoonlijke terminologiedatabank en/of vertaalgeheugen wordt aangepast en aangevuld.

naar boven naar boven

Werkwijze Archivering en traceerbaarheid

Alle documenten worden op een unieke en beveiligde plek op onze servers bewaard. We hebben het hier niet enkel over uw originele stukken, maar ook over de vertalingen, eventuele terminologielijsten en/of ander referentiemateriaal. Onze bewaardienst staat steeds tot uw dienst.

naar boven naar boven

Werkwijze Oplevering, betaling en feedback

Nadat alle voorgaande fases doorlopen zijn, wordt de vertaling opgeleverd, zelfs wanneer de termijn nog niet verstreken is. Deze oplevering vindt meestal plaats via e-mail, maar uiteraard kan de vertaling ook op een elektronische drager per post verstuurd worden. Vertrouwelijke documenten kunnen indien gewenst per aangetekende zending verzonden worden.

U zult dan ook een factuur en een feedbackformulier ontvangen. Met dit laatste formulier kunt u zo eventuele opmerkingen steeds onmiddellijk aan ons kwijt. U heeft ook de mogelijkheid om te worden vermeld als een van onze referenties. Uw persoonlijke webpagina op de website van Traduix Vertaalbureau heeft echter ook voordelen voor uw onderneming.

naar boven naar boven