Traduix Vertaalbureau: kwaliteitsvolle vertalingen, concurrerende tarieven!

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Snelle en efficiënte communicatie voor een perfecte vertaling!”

Dhr. Nicolas Mulders

General Manager

ARC bvba

“Uitstekend werk! Bedankt voor de vlotte afhandeling en de fantastische vertaling! Het aanprijzen meer dan waard!”

Mevr. Louisette Poglajen

» meer referenties

Moeilijk woord van de maand Moeilijk woord van de maand

forens

» wat betekent dit moeilijk woord?

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Algemene info

In het raam van onze klantgerichte communicatievoering voorzien wij u van de informatie die u nodig heeft en die nodig is om onze samenwerking zo vlot mogelijk te laten verlopen. Wij zorgen voor flexibiliteit in prijs én kwaliteit.

tarieven tarieven

Tarieven Tip voor een goedkope vertaling

Wij geven u meteen een tip mee om uw kosten zo laag mogelijk te houden: stuur ons uw tekst(en) steeds via e-mail in Word-formaat (.doc of .docx). Dit heeft niet alleen voordelen voor ons, maar ook voor u, want het vertalen verloopt makkelijker, sneller en is bovendien voordeliger!

naar boven naar boven

Tarieven Prijsstelling

Alle vermelde tarieven zijn exclusief 21% btw, in euro en slechts indicatief. Dit zijn richtprijzen en geen definitieve prijzen. De definitieve prijs is afhankelijk van:

naar boven naar boven

Tarieven Minimumtarief

Wij hebben zeer lang getracht om geen minimumtarief te hanteren. Helaas blijkt het een onmogelijke opdracht te zijn om een kwaliteitsvolle vertaling te leveren voor slechts een handvol euro's. Ten eerste omdat elke vertaling de nodige administratie en organisatie met zich meebrengt. En ten tweede omdat iedere freelancer zelf ook een minimumtarief hanteert. Dit zijn onze minimumtarieven:

Vertaling € 25 excl. btw
Beëdigde vertaling € 40 excl. btw
Gelegaliseerde vertaling € 60 excl. btw
Revisie € 25 excl. btw

naar boven naar boven

Tarieven Digitale facturatie: goedkoper, gemakkelijker en groener

Als het van ons afhangt, zijn zoekgeraakte facturen en bijkomende administratiekosten voor het versturen van deze facturen voorgoed verleden tijd dankzij onze groene facturatie of e-facturatie. In het kader van ons DEIO-beleid verkiezen wij om elektronisch te factureren en moedigen wij u en iedereen aan dit ook te doen.

Dit systeem heeft verschillende voordelen. Zo vallen o.a. print- en verzendkosten weg, heeft dit een opbrengstverhogend en kostenverlagend effect, en dragen wij vooral ons steentje bij aan een beter milieu. Over het algemeen vinden onze klanten dit een zeer positief initiatief en gaan ze hier zeer graag mee akkoord. Hopelijk u ook!

naar boven naar boven

Tarieven Gratis een vrijblijvende offerte

Wij raden u steeds aan gratis een vrijblijvende offerte voor uw vertaling aan te vragen en de te vertalen tekst tevens mee door te sturen. Op die manier kunnen wij u onmiddellijk voorzien van een correcte offerte op maat. Een offerteaanvraag wordt steeds binnen het uur behandeld.

naar boven naar boven

Tarieven Algemene voorwaarden

Onze diensten worden uitsluitend geleverd volgens onze algemene voorwaarden.

naar boven naar boven