Traduix Vertaalbureau broodkruimelnavigatie Traduix Vertaalbureau | Antwerpen » Onze vacatures

Traduix Vertaalbureau vacatures

Ons vertaalbureau is gelegen te Antwerpen! Contact

Traduix Vertaalbureau
De Niel 9
2520 Emblem (Antwerpen)
België
Bel ons op Tel.: +32 3 294 06 15
Stuur ons een fax Fax: +32 3 294 06 15
Mail ons E-mail: info@traduix.com
Bel ons gratis op via Skype Skype: traduix

» volledige contactgegevens

Citaat van de maand Citaat van de maand

“Elke poging die mislukt, brengt u een stap dichter bij het geluk.”

» wiens citaat is dit?

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Onze vacatures

Tegen (taal)talent zeggen wij geen nee. Is vertalen uw passie en wilt u ons team versterken? Registreer u dan als freelancer en geef uw (ver)taalcarrière een boost!

Traduix Vertaalbureau vacatures Talent is altijd welkom

Wij kiezen steeds de juiste man of vrouw voor de job. Zo kunnen wij voldoen aan de wensen van onze klanten en kunnen wij onze hoge kwaliteitsstandaarden handhaven. Onze baseline: Traduix zet de puntjes op de i! En wij werken enkel met vertalers die dat ook doen.

Om toekomstige opdrachten specifiek af te stemmen op uw kwalificaties en gegevens, willen wij u vriendelijk verzoeken ons registratieformulier voor freelancers zo volledig mogelijk in te vullen. Deze gegevens bieden ons de mogelijkheid de geknipte persoon te selecteren voor een bepaalde opdracht en onze eventuele samenwerking vlot te laten verlopen. Indien u voldoet aan onze (kwaliteits)eisen, wordt u toegevoegd aan ons bestaande en beveiligde netwerk (database) van freelancers. De ingevulde gegevens worden dus niet toegevoegd aan een publiek of online profiel.