Onze missie

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Snelle en efficiënte communicatie voor een perfecte vertaling!”

Dhr. Nicolas Mulders

General Manager

ARC bvba

“Ik ben zeer tevreden met de eenvoudige en klantvriendelijke manier van werken. Ook betreffende de levertermijn en de snelheid ben ik zeer tevreden. Kortom: duidelijk, gebruiksvriendelijk én snel!”

Dhr. Eddy Bogaerts

Area Leader Benelux

Schössmetall GmbH & Co. KG

» meer referenties

Taaltip van de maand Taaltip van de maand

Facebookpagina of Facebook-pagina?

» bekijk de taaltip

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Onze missie

Waarom doen we wat we doen? Waarom zijn we wie we zijn? Onze missie bepaalt de identiteit en het imago van ons bureau en bestaat uit vijf onderdelen: werkterrein, bestaansrecht, betekenis voor stakeholders, normen en waarden, en intenties en ambities.

ons vertaalbureau ons vertaalbureau

Missie Werkterrein

Onze kernactiviteit én passie: vertalen. Traduix is een uiterst modern, professioneel en betrouwbaar vertaalbureau dat, in samenwerking met een keur aan taalkundigen en andere experten, én met behulp van state-of-the-arttechnologieën, kwaliteitsvolle vertaaldiensten aanbiedt, zodat u uw dienst of product op een efficiënte en succesvolle manier op de internationale markt kunt introduceren.

Naast vertalen bieden wij ook een aantal relevante diensten aan ter ondersteuning van een kwaliteitsvol en doeltreffend eindproduct, namelijk revisie, transcriptie en lokalisatie.

naar boven naar boven

Missie Bestaansrecht

Wij streven ernaar om zo veel mogelijk klanten te ondersteunen bij het vormgeven, optimaliseren en professionaliseren van hun meertalige communicatie, zodat deze een waarde toevoegt aan hun producten en/of diensten. Wij bestaan om de taalbarrières op te heffen en de taalgrensoverschrijdende communicatie te bevorderen. Ons vertaalbureau biedt kansen op groei, winst en internationaal succes.

Traduix wil tevens elke vertaler zo optimaal mogelijk ondersteunen, zodat hij zich op een efficiënte en verantwoorde wijze kan concentreren op het vertaalwerk.

naar boven naar boven

Missie Betekenis voor stakeholders

Wij streven naar de creatie van een toegevoegde waarde in het belang van onze stakeholders door onze engagementen op ieder vlak na te komen. Onze stakeholders zijn onze klanten, medewerkers, omgeving, partners, overheid, banken, media en verzekeringen. Als internationaal opererende onderneming nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op door de principes van Duurzaam en Ethisch Internationaal Ondernemen te verankeren in ons beleid.

naar boven naar boven

Missie Normen en waarden

Onderstaande normen en waarden staan centraal in ons handelen:

naar boven naar boven

Missie Intenties en ambities

Ons vertaalbureau wil symbool staan voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid in de taalsector.

naar boven naar boven