Nieuws Het reilen en zeilen

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Vertaalbureau
  3.  >  Nieuws

Van updates van onze website tot nieuwe diensten in ons arsenaal, u vindt het hier. Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons bureau.

Nieuwe website gelanceerd

23 januari 2018

Na veel vijven en zessen lanceren we vandaag, met veel fierheid, onze gloednieuwe responsieve website die voldoet aan de moderne eisen van de hedendaagse webgebruiker en die onze bezoekers hopelijk zal kunnen bekoren.

Met ons nieuwe onlinevisitekaartje hopen we onze (potentiële) klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De site zal voortdurend bijgewerkt worden, zodat we steeds mee zijn met de laatste trends op het vlak van webdesign en SEO.

Aankondiging sluitingsperiodes 2018

8 januari 2018

Met dit bericht kondigen we graag onze sluitingsperiodes aan voor het nieuwe jaar, zodat u hiervan op de hoogte bent! Dit zijn de periodes tijdens dewelke wij onze deuren zullen sluiten:

Een week voordat we onze deuren sluiten, zullen we u nog een mail sturen ter herinnering.

Gelukkig nieuwjaar!

1 januari 2018

Wij wensen iedereen een zeer gelukkig en gezond 2018! Bedankt aan alle klanten voor het vertrouwen dat jullie in ons bureau hebben gesteld het voorbije jaar, aan alle mensen die ons hebben gecontacteerd en die onze website en onze socialenetwerksites hebben bezocht! Wij bij Traduix zouden iedereen van harte willen bedanken en een zeer voorspoedig nieuw jaar willen wensen!