Algemene gegevens Wat wilt u weten?

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Vertaalbureau
  3.  >  Website
  4.  > Algemene gegevens

Heldere communicatie is een van onze sterktes. Wij zijn graag duidelijk en verstrekken onze bezoekers dan ook graag algemene informatie over onze website. Het betreft hier hoofdzakelijk de updates, de optimalisatie, het design en de inhoud.

Regelmatige updates

Wij houden onze site te allen tijde up-to-date. Wij zetten maandelijks o.a. een nieuw spreekwoord en citaat online, en nieuwe diensten of referenties worden onmiddellijk toegevoegd. Hieronder de gegevens van onze laatste update:

dinsdag 11 september 2018
https://www.traduix.com/

Vakkundige optimalisatie

Uw overbuur gebruikt misschien een andere webbrowser dan u. Daar zijn ook wij ons van bewust. Omdat deze verschillende webbrowsers webpagina's op verschillende manieren lezen en dus op verschillende manieren kunnen weergeven, én omdat we onze doelgroep zo breed mogelijk willen houden, hebben wij de Traduix-website geoptimaliseerd voor gebruik in volgende webbrowsers:

Stijlvol design

Wij zijn gegaan voor een zeer eenvoudig maar stijlvol design dat u moet aanspreken en uw surfervaring zo aangenaam mogelijk moet maken. Daarom juist is deze site ook voorzien van voldoende bijpassende afbeeldingen.

De lay-out, die de rode draad vormt doorheen de gehele website, bestaat uit de koptekst, met o.a. ons logo en enkele nuttige links, de broodkruimelnavigatie, een hoofdafbeelding per pagina naar de algemene geest van de pagina, een zeer handige navigatiebalk waarmee u makkelijk uw weg terugvindt, een lange zijbalk met nuttige referenties, links en andere bruikbare informatie, de eigenlijke tekst van de pagina, en tot slot de voettekst, met o.a. onze sitemap en onze algemene voorwaarden.

Betekenisvolle en correcte inhoud

Als vertaalbureau richten we onze focus uiteraard volledig op onze uitstekende vertaal- en revisiediensten. Via onze website trachten we op een zo duidelijke manier te communiceren over onze vakgebieden, onze talen, onze tarieven, onze werkwijze en onze kwaliteitszorg. Ook hebben we de website voorzien van een sectie veelgestelde vragen, waar al onze bezoekers steeds terecht kunnen indien ze met vragen zitten.:

De interactiviteit wordt gestimuleerd door een aantal formulieren die gebruikt kunnen worden, zoals ons offerteformulier, het contactformulier en het inschrijvingsformulier voor onze maandelijkse nieuwsbrief waarmee u onze website op verschillende aspecten kunt beoordelen.

Ten slotte is de website van ons vertaalbureau uitgerust met een hoogst interessante en uitgebreide mediatheek bomvol bruikbare informatie. Waarom? Als wij iets doen, doen we het onmiddellijk goed!