Onze website in detail

Onze website Onze website

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Ik ben zeer tevreden met de eenvoudige en klantvriendelijke manier van werken. Ook betreffende de levertermijn en de snelheid ben ik zeer tevreden. Kortom: duidelijk, gebruiksvriendelijk én snel!”

Dhr. Eddy Bogaerts

Area Leader Benelux

Schössmetall GmbH & Co. KG

» meer referenties

Taaltip van de maand Taaltip van de maand

Facebookpagina of Facebook-pagina?

» bekijk de taaltip

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Algemene gegevens

Heldere communicatie is een van onze sterktes. Wij zijn graag duidelijk en verstrekken onze bezoekers dan ook graag algemene informatie over onze website. Het betreft hier hoofdzakelijk de updates, de optimalisatie, het design en de inhoud.

onze website onze website

Algemene gegevens over onze website Regelmatige updates

Wij houden onze site te allen tijde up-to-date. Wij zetten maandelijks o.a. een nieuw spreekwoord en citaat online, en nieuwe diensten of referenties worden onmiddellijk toegevoegd. Hieronder de gegevens van onze laatste update:

» datum: vrijdag 09 augustus 2013
» laatst geüpdatete pagina: http://www.traduix.com/

naar boven naar boven

Algemene gegevens over onze website Vakkundige optimalisatie

Uw overbuur gebruikt misschien een andere webbrowser dan u. Daar zijn ook wij ons van bewust. Omdat deze verschillende webbrowsers webpagina's op verschillende manieren lezen en dus op verschillende manieren kunnen weergeven, én omdat we onze doelgroep zo breed mogelijk willen houden, hebben wij de Traduix-website geoptimaliseerd voor gebruik in volgende webbrowsers:

Geoptimaliseerd voor gebruik in Mozilla Firefox Mozilla Firefox Geoptimaliseerd voor gebruik in Safari Safari
Geoptimaliseerd voor gebruik in Opera Opera Geoptimaliseerd voor gebruik in Google Chrome Google Chrome
Geoptimaliseerd voor gebruik in Internet Explorer Internet Explorer

naar boven naar boven

Algemene gegevens over onze website Stijlvol design

Wij zijn gegaan voor een zeer eenvoudig maar stijlvol design dat u moet aanspreken en uw surfervaring zo aangenaam mogelijk moet maken. Daarom juist is deze site ook voorzien van voldoende bijpassende afbeeldingen.

De lay-out, die de rode draad vormt doorheen de gehele website, bestaat uit de koptekst, met o.a. ons logo en enkele nuttige links, de broodkruimelnavigatie, een hoofdafbeelding per pagina naar de algemene geest van de pagina, een zeer handige navigatiebalk waarmee u makkelijk uw weg terugvindt, een lange zijbalk met nuttige referenties, links en andere bruikbare informatie, de eigenlijke tekst van de pagina, en tot slot de voettekst, met o.a. onze sitemap en onze algemene voorwaarden.

naar boven naar boven

Algemene gegevens over onze website Betekenisvolle en correcte inhoud

Als vertaalbureau richten we onze focus uiteraard volledig op onze uitstekende vertaal- en revisiediensten. Via onze website trachten we op een zo duidelijke manier te communiceren over onze vakgebieden, onze talen, onze tarieven, onze werkwijze, en onze kwaliteitszorg. Ook hebben we de website voorzien van een sectie veelgestelde vragen, waar al onze bezoekers steeds terecht kunnen indien ze met vragen zitten.

De interactiviteit wordt gestimuleerd door een aantal formulieren die gebruikt kunnen worden, zoals ons offerteformulier, het registratieformulier voor freelancers, het contactformulier, het inschrijvingsformulier voor onze maandelijkse nieuwsbrief en het evaluatieformulier waarmee u onze website op verschillende aspecten kunt beoordelen.

Ten slotte is de website van Traduix Vertaalbureau uitgerust met een hoogst interessante en uitgebreide mediatheek bomvol bruikbare informatie. Waarom? Als wij iets doen, doen we het onmiddellijk goed!

naar boven naar boven