Diploma vertalen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Via Twitter vragen om een beëdigde vertaling en een bureau dat reageert: gaaf! Op mailtjes kreeg ik altijd een enorm snelle reactie wat ervoor heeft gezorgd dat ik, naast de goede prijs, gekozen heb voor Traduix. Ik werd altijd goed op de hoogte gehouden en m'n bestanden waren zelfs voor de deadline binnen! Super!”

Mevr. Laura Hasslacher

Eigenares

Webtekstmeisje

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Diploma vertalen

Universiteiten en werkgevers willen absolute zekerheid over de echtheid van uw vertaald diploma. Daarom moet de vertaling van uw diploma zeer vaak een beëdigde vertaling zijn. Een diploma vertalen, en eventueel het bijhorend diplomasupplement, mag dus enkel door beëdigde vertalers. Bij Traduix bent u zeker van een rechtsgeldige vertaling van uw diploma en bijlagen.

beëdigde vertalingen beëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen Diploma vertalen met bewijskracht

Voor de vertaling van uw diploma hebben wij het origineel niet nodig. U maakt simpelweg een kopie of scant het diploma in en verstuurt het ons via e-mail. Deze scan wordt uiteraard steeds afgedrukt, aangezien de beëdigde vertaling gehecht dient te worden aan (de kopie van) het origineel.

Gericht op kwaliteit

Ons vertaalbureau spitst zich toe op kwaliteit. Uw diploma wordt vertaald door een ervaren beëdigd vertaler die zich voornamelijk bezighoudt met het vertalen van dergelijke documenten. Bovendien wordt ook een beëdigde vertaling zoals de vertaling van uw diploma en bijlagen duchtig gecontroleerd door een tweede beëdigd vertaler. Zo voorzien wij u van een kwaliteitsvolle vertaling die ook bruikbaar is in het buitenland.

naar boven naar boven

Beëdigde vertalingen Diploma laten vertalen?

Uw diploma laten vertalen? Snel? Stuur ons uw documenten door en vraag gratis een online offerte aan voor uw vertaling. Wij hebben slechts een uurtje nodig om u een passende offerte aan te bieden. Bent u het eens met onze prijs en levertermijn? Stuur ons een bevestiging en wij gaan onmiddellijk aan het werk! Contact opnemen met onze projectbeheerders is ook steeds een optie.

naar boven naar boven