Factuur vertalen om duidelijkheid te scheppen

Elke onderneming, groot of klein, wordt wel eens geconfronteerd met de vertaling van een factuur. Een factuur vertalen is echter moeilijker dan het lijkt. Elk detail moet op de juiste manier vertaald worden, zodat de betaling geen vertraging oploopt en correct verloopt. U kunt hiervoor bij ons terecht. Met oog voor detail verzorgt Traduix professionele en accurate vertalingen van uw facturen.

Onze overige vakgebieden

Factuur vertalen met oog voor detail

Ons team van deskundige vertalers is gespecialiseerd in het vertalen van o.a. facturen en creditnota's naar de taal die u nodig heeft. Wij gaan zeer nauwkeurig te werk en zorgen ervoor dat elk detail van uw factuur ook in de doeltaal precies wordt weergegeven.

Kwaliteitsborging

Over het niveau van onze kwaliteit hoeft u zich bij ons vertaalbureau geen zorgen te maken. Voor de vertaling van uw factuur spreken wij enkel hooggeschoolde vertalers aan die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen. Daarnaast wordt de vertaling extra nagekeken door een tweede professionele vertaler. Zo zorgen wij ervoor dat uw vertaling tiptop in orde is.

Onze vertalers: hooggekwalificeerde moedertaalsprekers

Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide vertalers die professionaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel dragen. Dankzij hun intensieve opleiding en ruime ervaring hebben ze de verschillende vertaaltechnieken volledig onder de knie. Deze vakmensen weten wat ze wel en niet moeten vertalen en vooral hoe ze de vertaling moeten bewerkstelligen om uw boodschap perfect over te brengen.

Onze vertalers vertalen steeds naar hun moedertaal. Zij hebben, naast een perfecte kennis van hun moedertaal (de doeltaal dus), een uitstekende kennis van de brontaal en de culturele aspecten van zowel de bron- als de doeltekst. Zij zijn in staat om de kleinste nuanceverschillen onmiddellijk op te merken en uw boodschap taalkundig perfect om te zetten naar de doeltaal. Onze vertalers zijn echte vakspecialisten die weten waarover het gaat!

Vertrouwelijkheid

Wij verbinden ons ertoe al uw documenten met het nodige professionalisme te behandelen. Vertrouwelijkheid is een onderdeel van onze werkwijze, onze kwaliteitszorg en van ons succes. Uw algemene voorwaarden worden dan ook te allen tijde confidentieel gehouden. Indien gewenst tekenen wij met u een op maat gesneden vertrouwelijkheidscontract.

Factuur laten vertalen?

Uw factuur laten vertalen? Hoogdringend? Stuur ons uw document online door en vraag gratis een offerte aan voor uw vertaling. Dankzij onze snelle en accurate werkwijze kunnen wij u binnen het uur voorzien van een op maat gemaakte offerte. Gaat u akkoord? Bevestig onze prijsopgave en de vertaalwerkzaamheden worden onmiddellijk opgestart. U kunt ook steeds contact opnemen met onze projectbeheerders.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

Andere algemene documenten

Onze klanten

  • administratieve bediendes
  • CEO's
  • communicatiemanagers
  • hobbyisten
  • marketingmanagers
  • priv√©personen
  • studenten
  • sollicitanten
  • vertegenwoordigers
  • etc.