Vertaalbureau Bulgaars Puikbeste Bulgaarse vertalingen

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Talen
  4.  > Vertaalbureau Bulgaars

Bulgarije is het enige land wereldwijd waar het Bulgaars de officiële status geniet. Wilt u zich met uw bedrijf in een Bulgaars avontuur storten en de talrijke kansen grijpen die een van de meest belastingvriendelijke EU-landen u te bieden heeft? U heeft mogelijk de Bulgaarse microbe opgelopen tijdens een zonovergoten vakantie en wilt er nu een B&B oprichten? Een Bulgaarse vertaling kan nodig zijn in verschillende situaties. Weet dat ons vertaalbureau Bulgaars klaarstaat om u hierbij te steunen.

Waarom kiezen voor ons vertaalbureau Bulgaars?

Vertaalbureau Bulgaars voor puikbeste Bulgaarse vertalingen

Vele klanten spreken ons aan voor hun Bulgaarse vertalingen. Het Bulgaars neemt bij ons een alsmaar belangrijkere plaats in. Ondernemingen willen zich toegang verschaffen tot de Bulgaarse markt, omdat ze inzien dat de commerciële opportuniteiten er legio zijn. Mensen willen zich vestigen in het Bulgaarse gebied van het Balkanschiereiland, omdat ze aangetrokken worden door de Bulgaarse manier van leven. Sinds we ons vertaalbureau uit de grond hebben gestampt, mochten we reeds meer dan 2 400 documenten vertalen naar het Bulgaars. Voor uw Bulgaarse vertalingen kunt u dus rekenen op ons vertaalbureau, waar enkel taalexperten werken die weten wat ze doen.

Een Bulgaarse vertaling nodig? Ons vertaalbureau Bulgaars biedt u soelaas!

Een Bulgaarse vertaling nodig? Ons vertaalbureau Bulgaars biedt u soelaas!

Accurate kwaliteitszorg

Als professioneel vertaalbureau concentreren wij ons op één ding: kwaliteit. Daar draait het om. Om een hoog kwaliteitsniveau te bereiken, hebben wij een kwaliteitszorgsysteem in het leven geroepen dat bestaat uit een aantal vaste fases. Na een uitvoerige analyse van uw vertaalaanvraag gaan wij in onze pool van vertalers op zoek naar die vertaler die uw project tot een goed einde kan brengen. Die vertaler vertaalt ook uitsluitend naar zijn moedertaal, het Bulgaars. Is de eerste versie van de vertaling afgewerkt, dan wordt die gereviseerd door een tweede vakkundige vertaler. Het is pas na een extra finale controle, waarbij we de puntjes op de i zetten, dat u de vertaling ontvangt, dit volledig conform de richtlijnen die u ons heeft opgedragen.

Uitmuntende Bulgaarse vertalers in elk domein

Om u absolute kwaliteit te kunnen bezorgen is de selectie van de meest geschikte vertaler elementair. Onze Bulgaarse vertalers zijn echte taalkunstenaars: hooggeschoold, intellectueel onderlegd en rasechte talenknobbels. Bovendien zijn ze specialisten in uw vakgebied, want met uw bijltje hebben ze al zeer vaak gehakt. Wilt u met uw vernieuwende product de Bulgaarse markt op haar grondvesten doen daveren en moet u daarvoor een handleiding laten vertalen? Wilt u misschien voortstuderen in Bulgarije en uw diploma laten vertalen? Welk document ook vertaald moet worden, bij ons vertaalbureau komt iedereen aan zijn trekken.

Het Bulgaars in het kort

Het Bulgaars is een Zuid-Slavische taal (een Slavische taal binnen de Indo-Europese taalfamilie) en wordt gesproken door min of meer twaalf miljoen mensen, hoofdzakelijk door zij die in Bulgarije wonen. Het is nauw verwant met het Macedonisch, een taal dat de Bulgaren eigenlijk beschouwen als een Bulgaars dialect.

Het Bulgaars wordt geschreven op basis van het Cyrillische alfabet, het alfabet dat in zeven Slavische talen gebruikt wordt, waaronder het Russisch, het Wit-Russisch en het Oekraïens.

Net zoals in het Nederlands zijn de naamvallen simpelweg verdwenen, wat de taal dus wel wat gemakkelijker maakt dan de andere Slavische talen, waar dat niet het geval is. Andere kenmerken zijn de infinitief die ontbreekt en de lidwoorden die gebruikt worden.

Een bekend dialect van het Bulgaars is het Banater Bulgaars, dat gesproken wordt in de regio Banaat (dat het grondgebied van zowel Bulgarije als van Roemenië en Servië bestrijkt). Het is het enige Bulgaarse dialect dat gebruikmaakt van het Latijnse alfabet.

Indien u ons contacteert voor een Bulgaarse vertaling, vervaardigen wij deze steeds in het standaard-Bulgaars.

Op zoek naar een vertaalbureau Bulgaars?

Bent u haastig op zoek naar een professioneel vertaalbureau Bulgaars voor een Bulgaarse vertaling? Surf even naar ons offerteformulier, dat u kunt gebruiken om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. U kunt ook contact met ons opnemen door gebruik te maken van ons contactformulier.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Referenties

Heel wat handelsondernemingen maakten en maken nog steeds gebruik van de deskundige vertaaldiensten van ons vertaalbureau Bulgaars.

  • Selexion is al jaren een tevreden klant van ons vertaalbureau
  • De mensen van Smeg weten waarom ze ons vertaalbureau kozen
  • Ons vertaalbureau is al jaar en dag een vaste partner van Total
  • LensOnline komt geregeld bij ons aankloppen
  • De mensen van Bobbejaanland vertellen waarom ze ons vertaalbureau kozen
  • Bekijk de beoordeling van Mattel
Lees meer getuigenissen van onze klanten