Vertaalbureau Deens Keurige Deense vertalingen

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Talen
  4.  > Vertaalbureau Deens

Het Deens, een van de vijf Scandinavische talen, is niet enkel de enige officiële taal van Denemarken, maar ook een van de vele officiële talen van de Europese Unie. Het geniet bovendien ook de officiële status in de Faeröer en in Groenland, waar het echter door slechts een kleine groep gesproken wordt. Wilt u dus zakendoen in Denemarken, dan is het onvermijdelijk om uw documenten te laten vertalen naar het Deens. Als professioneel vertaalbureau Deens kunnen wij u daarbij helpen.

Waarom kiezen voor ons vertaalbureau Deens?

Vertaalbureau Deens voor keurige Deense vertalingen

Het Deens heeft ongeveer 5,5 miljoen moedertaalsprekers en ongeveer 6 miljoen sprekers in totaal. Een tamelijk beperkt aantal dus, zeker als u dit vergelijkt met het aantal Engelse of Franse sprekers. Ondanks het feit dat de Denen over het algemeen meesters zijn in de Engelse taal is het aangeraden om hen aan te spreken in hun eigen taal. Wie apprecieert dat nu niet? Wilt u dus de Deense markt veroveren, dan kunt u bij ons vertaalbureau terecht voor keurige vertalingen naar het Deens.

Voor kwaliteitsvolle Deense vertalingen bent u bij ons vertaalbureau Deens aan het goede adres.

Voor kwaliteitsvolle Deense vertalingen bent u bij ons vertaalbureau Deens aan het goede adres.

Deens: Denemarken vs. Denemarken

Het Deens kent een vrij gelimiteerd aantal dialecten. Men maakt hier voornamelijk een onderscheid tussen het Jutlands en het Eiland-Deens. Op deze laatste is het Standaarddeens gebaseerd, aangezien het ook gesproken wordt in de hoofdstad Kopenhagen, waar ongeveer een vijfde van de totale bevolking van Denemarken woont. Aangezien het Deens buiten Denemarken zeer weinig gesproken wordt, vertalen we, wanneer u ons aanspreekt voor een vertaling naar het Deens, dus systematisch naar het Standaarddeens.

Uitstekende kwaliteitsborging

Als professioneel vertaalbureau dienen wij ervoor te zorgen dat u als klant een vertaling ontvangt die tot in de puntjes verzorgd is. Om dit te bewerkstelligen, hebben wij een kwaliteitsborgingssysteem opgezet die ons toelaat om kwaliteitsvolle Deense vertalingen te leveren. Zo schakelen wij enkel Deense vertalers in met het Deens als moedertaal en onderwerpen wij de vertaling aan een extra revisie door een tweede professionele vertaler. Bij ons worden vertalingen pas geleverd als ze ook een finale controle hebben ondergaan.

Excellente Deense vertalers in elk vakgebied

In de loop der jaren hebben wij een uitgebreide databank opgebouwd bestaande uit vertalers waarmee we een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd. De Deense vertalers die in onze databank opgenomen zijn, werden zeer zorgvuldig geselecteerd. Zij hebben de nodige vertalersopleiding genoten, vertalen systematisch naar hun moedertaal, kennen de brontaal als hun broekzak en hebben bovendien elk een eigen specialisatie. In welke sector uw onderneming dan ook actief is, wij schakelen een gespecialiseerde vertaler in met kennis van uw specifieke jargon. Een handleiding vertalen naar het Deens? Vanuit het Nederlands, het Engels, het Frans, het Zweeds? Geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen!

Op zoek naar een vertaalbureau Deens?

U heeft een Deense vertaling nodig en bent op zoek naar een vertaalbureau Deens? U heeft besloten om te emigreren naar Denemarken en heeft een beëdigde vertaling Nederlands - Deens nodig? Klop bij ons aan! Door gebruik te maken van ons onlineofferteformulier kunt u ons snel en zonder enig probleem uw tekst(en) doorsturen. Even later ontvangt u van ons een op maat gemaakte en scherpe offerte. Ons contactformulier staat uiteraard ook steeds te uwer beschikking. Bekijk anders ook even onze referenties, want onze klanten vertellen u graag waarom ze met ons vertaalbureau in zee zijn gegaan.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

Referenties

Heel wat gerenommeerde ondernemingen deden en doen nog steeds regelmatig een beroep op de deskundige diensten van ons vertaalbureau Deens.

Lees meer getuigenissen van onze klanten