Vertaalbureau Frans Franse vertalingen van superieure kwaliteit

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Talen
  4.  > Vertaalbureau Frans

Het Frans behoort, samen met o.a. het Duits en het Engels, tot onze meest gevraagde talen en is een van de belangrijkste talen in zowel het bedrijfsleven als het diplomatieke verkeer. Vooral Frankrijk en Franstalig België zijn belangrijke afzetmarkten voor internationaal opererende bedrijven. Daarbij zijn degelijke Franse vertalingen bepalend voor het succes van uw onderneming. Daarvoor kunt u rekenen op ons vertaalbureau Frans.

Waarom kiezen voor ons vertaalbureau Frans?

Vertaalbureau Frans voor Franse vertalingen van de bovenste plank

Met een totaal van ongeveer 160 miljoen sprekers wereldwijd behoort het Frans tot de absolute wereldtalen. Ondanks de opkomst van het Engels, heeft het Frans nog steeds een zeer prominente status in het diplomatieke verkeer. Het is niet enkel de enige officiële taal in Frankrijk, maar ook een van de officiële talen in de EU, de VN, België, Zwitserland, Canada, Marokko, etc. Bedrijven die zich willen vestigen in een Franstalig land, hebben er dus alle baat bij om hun documenten te laten vertalen in het Frans.

Vertrouw uw Franse vertalingen toe aan ons vertaalbureau Frans.

Vertrouw uw Franse vertalingen toe aan ons vertaalbureau Frans.

Frans: Frankrijk vs. België vs. Canada

Tussen Franstalige landen onderling zijn er ook bepaalde taalverschillen. Zo gebruiken de Franstaligen uit België de telwoorden septante (zeventig) en nonante (negentig), terwijl deze in Frankrijk niet gebruikt worden. Daarom is het bepalen van de doelgroep een belangrijk punt in het vertaalproces. Elke doelgroep is namelijk gekenmerkt door specifieke taalverschillen. Is uw Franse vertaling bestemd voor Franstaligen in België, dan doen wij een beroep op een Franstalige vertaler uit België. Wordt uw vertaling daarentegen enkel gelezen in Frankrijk, dan schakelen wij een Franstalige vertaler uit Frankrijk in. Bestemd voor Canada? Dan gaat een Franstalige vertaler uit Canada voor u aan de slag.

Kwaliteitsbewaking

Een uitgebreide zorg aan kwaliteit is cruciaal om Franse vertalingen te kunnen leveren die uw verwachtingen overtreffen. Naast het werken met de beste Franse vertalers, vertaalt elke vertaler naar zijn moedertaal én wordt de vertaling integraal gereviseerd door een tweede professionele vertaler. Ons vertaalbureau optimaliseert uw Franse communicatie.

De beste Franse vertalers in elk vakgebied

Wij werken enkel en alleen samen met de crème de la crème uit de vertaalwereld. Onze Franse vertalers vertalen steeds naar hun moedertaal en hebben een voortreffelijke kennis van de brontaal. Wij kiezen precies die vertaler die gespecialiseerd is in uw vakgebied. Alleen zo krijgt u vertalingen die volledig toegespitst zijn op uw branche en business. Wacht dus niet langer om ons te contacteren indien u een technische vertaling Nederlands - Frans of een juridische vertaling Engels - Frans nodig heeft!

Op zoek naar een vertaalbureau Frans?

U bent op zoek naar een vertaalbureau Frans en heeft (snel) een Franse vertaling nodig? U gaat naar Frankijk om er te werken en heeft een beëdigde vertaling Nederlands - Frans nodig? Gebruik ons onlineofferteformulier om uw tekst door te sturen en een gratis offerte aan te vragen. Wij zijn snel en betrouwbaar. Ook kunnen wij zorgen voor de revisie van uw Franstalige tekst(en). Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen met een van onze projectmanagers. Bekijk ook wat onze klanten te vertellen hebben over onze dienstverlening in ons portfolio.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

Referenties

Heel wat gerenommeerde ondernemingen deden en doen nog steeds regelmatig een beroep op de deskundige diensten van ons vertaalbureau Frans.

Lees meer getuigenissen van onze klanten