Referenties Klanten aan het woord

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Referenties

Reeds vanaf het prille begin is ons vertaalbureau dé referentie voor meertalige projecten. Wij realiseren kwaliteitsvolle vertaal-, revisie- en transcriptiediensten voor tal van ondernemingen, ngo’s en particulieren, zowel in België als daarbuiten. Onze klanten komen uit heel uiteenlopende sectoren: het bankwezen, de transportsector, de medische sector, IT, etc. Onze troeven: uitzonderlijke kwaliteit, snelheid, vertrouwelijkheid en klantvriendelijkheid.

Tevreden klanten vertrouwen ons al jaren

Wij beschikken over een ruim portfolio van tevreden en steeds terugkerende klanten die ons vertaalbureau een mooie gemiddelde score van niet minder dan 4,8 op 5 geven. Zij dragen bij tot het succes van ons vertaalbureau en kunnen rekenen op een persoonlijke en professionele aanpak. Wij stellen steeds alles in het werk om onze klanten volledig tevreden te stellen én te houden.

In de voorbije jaren hebben wij een ruime klantenkring opgebouwd in verschillende vakgebieden. Hieronder treft u een kleine greep aan uit ons klantenbestand. Het is ook mogelijk om op aanvraag meer referenties te bekomen.