Diensten Kies topkwaliteit

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten

Traduix is uw expert in meertalige communicatie. Op dit gebied biedt ons vertaalbureau u een uitgebreid dienstenpakket aan, met specifieke en speciale aandacht voor kwaliteit, snelheid en vertrouwelijkheid.

Van vertaling tot lokalisatie

Zoals de term reeds suggereert, is de focus van ons vertaalbureau hoofdzakelijk gericht op het vertalen van teksten uit zeer uiteenlopende vakgebieden naar en vanuit alle talen. Onze expertise gaat echter verder. Behalve vertalen verzorgen wij ook tal van aanvullende diensten. Zo zetten wij voor u ook graag de laatste hand aan uw reeds geredigeerde en/of vertaalde teksten of zetten we uw gesproken tekst om in een geschreven tekst, want ook reviseren en transcriberen behoren tot ons servicepakket. Ten slotte kunnen wij ook uw website of software met de nodige kennis lokaliseren.

U bent bij ons dus verzekerd van een compleet taalpakket wanneer u dat nodig heeft:

Anders dan andere vertaalbureaus

Wij blinken uit in alles wat we ondernemen. Zo besteden wij uitzonderlijke aandacht aan kwaliteit en snelheid en hanteren wij een strikte werkwijze om te komen tot een vertaling of revisie die uw verwachtingen volledig inlost.

Surf even rond en ontdek tot wat wij in staat zijn: