Revisie De puntjes op de i

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Revisie

Naast vertaling bieden wij u ook een aantal aanverwante diensten aan ter ondersteuning van een kwalitatief hoogwaardig document. Zo zijn wij u ook graag van dienst voor de complete revisie van uw teksten. Met een scherp oog voor detail zetten wij de finishing touch aan uw reeds vervaardigde en/of vertaalde teksten, zodat u kan scoren met uw boodschap.

Correct tot in de puntjes

U heeft zelf een tekst opgesteld in het Nederlands of in een andere taal, maar twijfelt aan het eindresultaat? U bent niet zeker van de zinsbouw, de schrijfwijze van een woord, de toepassing van grammaticale regels of de woordkeuze? Hoe zitten de regels van 't kofschip nu weer in elkaar? Geschreven met d, t of dt?

In dergelijke gevallen is het verstandig uw tekst te laten reviseren door een taalexpert, een vakkundige revisor. Met een foutloze tekst maakt u niet enkel een zeer verzorgde indruk, maar straalt u ook professionaliteit uit. Wij zetten voor u de taalkundige puntjes op de i en kijken met een adelaarsblik uw tekst na op:

Tekstcorrectie in alle talen & vakgebieden

Wij corrigeren niet enkel uw Nederlandstalige teksten, maar zorgen er ook voor dat uw Frans-, Duits-, Engels-, Italiaans- of Spaanstalige teksten zonder fouten gepubliceerd kunnen worden. Ook voor de correctie van juridische of financiële teksten kunt u een beroep doen op onze taalexpertise. Voor iedere taal en voor ieder vakgebied hebben wij een gespecialiseerde revisor in huis.

Revisie nodig?

Heeft u (snel) een revisie nodig? Stuur ons uw tekst(en) door en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Onze experts behandelen uw order op een professionele en bekwame wijze en voorzien u binnen het uur van een passende offerte.