Blog Creativiteit ten top

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Blog

Bij Traduix houden we ons graag bezig met taal. Maar goed ook, anders zou u niet op de juiste plek zijn voor uw vertalingen en revisies. De publicaties op de blog van ons vertaalbureau worden geschreven door onze creatief ingestelde en door taal gepassioneerde medewerkers. Dit zijn dan zowel onze projectmanagers, als onze vertalers en bekenden bij Traduix.

Alvast veel leesplezier!

Je kind tweetalig opvoeden

hoe doe je dat?

29 september 2018 - Kim Bogaerts

Je kind tweetalig opvoeden: je wilt er misschien zelf aan beginnen, maar hebt geen idee hoe. Je vraagt je misschien wel af: “Heeft een tweetalige opvoeding wel degelijk voordelen? En zo ja, hoe begin je er dan aan?” In dit artikel bespreek ik kort enkele voordelen en geef ik je wat methodes mee.

Lees verder

Ben zo terug

Boost je business met de perfecte out-of-office

5 september 2018 - Kim Bogaerts

Out-of-officeberichten zijn bijna een marketingtool. Ze geven je de kans om een beeld van jezelf of van je bedrijf te schetsen. De meeste berichten bieden nochtans niet echt een toegevoegde waarde of 'call to action' aan je gesprekspartner en laten al helemaal geen blijvende indruk na.

Lees verder

Ode aan mijn vader

Een kort gedicht

18 juli 2017 - Carlo Peleman

Op 17 juli 2017, gisteren dus, verloor ik mijn vader, medeoprichter van ons vertaalbureau Traduix. Aan hem heb ik alles te danken. Het heeft misschien niets te maken met de wereld van het vertalen, maar het heeft alles te maken met ons vertaalbureau en met mijn leven. Het is onder andere dankzij hem dat ik vandaag aan het hoofd sta van Traduix. Vandaar ook deze korte maar krachtige ode aan mijn dierbare papa.

Lees verder