Mijn Traduix Voor een soepele samenwerking

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Mijn Traduix

Mijn Traduix is een volwaardige FTP-server waar onze klanten gratis gebruik van kunnen maken om snel bestanden te uploaden en te downloaden. Onze server vergemakkelijkt onze samenwerking en onderstreept nogmaals de functionaliteit van onze website.

Veilige en snelle verzending van grote bestanden

Met onze FTP-server wordt het uploaden en downloaden van (een grote hoeveelheid aan) grote bestanden een fluitje van een cent. Kleine bestanden, d.i. t.e.m. 5 MB, kunnen nog via e-mail verzonden worden. Wanneer het echter grotere bestanden betreft, biedt onze server de meest geschikte oplossing.

Wilt u gebruik maken van onze FTP-server om regelmatig vertaalwerk door te sturen? Dan dient u in het bezit te zijn van een gebruikersnaam en een paswoord. Deze kunt u aanvragen door te registreren als FTP-gebruiker. Voor verdere vragen wat betreft onze server, kunt u steeds contact met ons opnemen.

Persoonlijke en unieke klantenpagina's

Iedere klant beschikt over een eigen en unieke klantenpagina, met een eigen persoonlijke map. Deze map is de enige map die zichtbaar zal zijn. Heeft u regelmatig vertaalwerk? Dan kunt u inloggen op onze server en ons uw bestanden op een veilige manier doorsturen. Ook de levering van de vertalingen kan op deze manier gebeuren.

Toegang via website én client

Toegang tot onze FTP-server is mogelijk zowel via deze pagina als via een FTP-client. Met uw gebruikersnaam en paswoord kunt u op onze server ftp.traduix.com zonder enig probleem inloggen, uw vertalingen of revisies downloaden, en ons uw documenten doorsturen.