Waarom naar het Frans vertalen? Talen: Frans

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Veelgestelde vragen
  4.  > Waarom naar het Frans vertalen?

Vooral ondernemingen die zich wensen te vestigen in Frankrijk, Franstalig België, Canada of Zwitserland, hebben er alle baat bij hun documenten te laten vertalen naar het Frans. Duidelijke communicatie in perfect Frans legt echter de basis voor een vruchtbare internationale toekomst.

Groot bereik

Het Frans is de enige officiële taal van Frankrijk en een van de drie officiële talen van België. In tal van andere landen, zoals Canada en Zwitserland, behoort het eveneens tot de officiële talen. Ook in de diplomatie is het Frans nog altijd een belangrijke taal. Zo heeft het een officiële status in een aantal grote organisaties zoals de Europese Unie, de Afrikaanse Unie en de Verenigde Naties.

Het Frans wordt gesproken in maar liefst 60 landen en wereldwijd zijn er ongeveer 110 miljoen moedertaalsprekers. Meer dan 50 miljoen beheersen het als tweede taal. Het Frans neemt de tweede plek in op de lijst van grootste moedertalen in Europa. In veel Afrikaanse en Aziatische landen ten slotte is het de cultuurtaal bij uitstek.

Uw website laten vertalen naar het Frans brengt zo dus alleen maar voordelen met zich mee. Alleen al met uw Franse webstek bereikt u online meer dan 50 miljoen Franstalige internetgebruikers hoofdzakelijk afkomstig uit Frankrijk en België. Uw brochure laten vertalen kan uw omzetcijfer ook een enorme boost geven.

Redenen genoeg dus om uw documenten naar het Frans te laten vertalen. Als vertaalbureau Frans zorgen wij voor Franse vertalingen van een hoog niveau waarmee u uw klantenbestand grondig uitbreidt.

Franse vertaling nodig?

U heeft snel een vertaling Nederlands - Frans of een vertaling Frans - Nederlands nodig? Aarzel dan niet en bezorg ons uw document(en). Wij bezorgen u vervolgens een gratis en vrijblijvende offerte voor een vertaling ervan. Staat de offerte u aan? Met uw akkoord starten we uw project zonder talmen op!

Vraag nu uw gratis offerte aan