Sollicitatiebrief vertalen Om uw drijfveren duidelijk te verwoorden

 1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
 2.   >   Vakgebieden
 3.   >   Sollicitatiebrief vertalen

Net zoals met uw cv wilt u ook met uw sollicitatiebrief uw toekomstige werkgever overtuigen van uw capaciteiten. Een sollicitatiebrief vertalen kan best verraderlijk zijn en wordt het best overgelaten aan professionele vertalers. Wij zorgen voor vakkundige vertalingen waarmee u de kans op een persoonlijk gesprek verhoogt.

Sollicitatiebrief vertalen aan het beste tarief

Dankzij onze uitgebreide expertise op het vlak van HR zijn wij capabel uw sollicitatiebrief consequent te vertalen naar de taal die uw toekomstige werkgever wenst.

Onze deskundige vertalers kunnen uw sollicitatiebrief vertalen met de noodzakelijke kennis!

Onze deskundige vertalers kunnen uw sollicitatiebrief vertalen met de noodzakelijke kennis!

Kwaliteitsborging

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Wij laten uw sollicitatiebrief uitsluitend vertalen door de meest geschikte vertaler die uiteraard steeds naar zijn moedertaal vertaalt. Daarenboven wordt de vertaling volledig gereviseerd door een tweede vertaler, zodat u zeker bent van een professioneel en correct vertaalde sollicitatiebrief.

Vertrouwelijkheid

Wij verbinden ons ertoe al uw documenten met het nodige professionalisme te behandelen. Vertrouwelijkheid is een onderdeel van onze werkwijze, onze kwaliteitszorg en van ons succes. Uw algemene voorwaarden worden dan ook te allen tijde confidentieel gehouden. Indien gewenst tekenen wij met u een op maat gesneden vertrouwelijkheidscontract.

Onze vertalers: hooggekwalificeerde moedertaalsprekers

Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide vertalers die professionaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel dragen. Dankzij hun intensieve opleiding en ruime ervaring hebben ze de verschillende vertaaltechnieken volledig onder de knie. Deze vakmensen weten wat ze wel en niet moeten vertalen en vooral hoe ze de vertaling moeten bewerkstelligen om uw boodschap perfect over te brengen.

Onze vertalers vertalen steeds naar hun moedertaal. Zij hebben, naast een perfecte kennis van hun moedertaal (de doeltaal dus), een uitstekende kennis van de brontaal en de culturele aspecten van zowel de bron- als de doeltekst. Zij zijn in staat om de kleinste nuanceverschillen onmiddellijk op te merken en uw boodschap taalkundig perfect om te zetten naar de doeltaal. Onze vertalers zijn echte vakspecialisten die weten waarover het gaat!

Sollicitatiebrief laten vertalen?

Uw sollicitatiebrief laten vertalen? Snel? Met uw document kunnen wij u gratis een vrijblijvende offerte aanbieden. U krijgt steeds binnen het uur een passende prijsopgave in uw mailbox. Gaat u akkoord? Geef ons een seintje en wij gaan onmiddellijk aan het werk! U kunt ook steeds contact opnemen met onze projectmanagers.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

Referenties

Heel wat gerenommeerde ondernemingen deden en doen nog steeds regelmatig een beroep op de deskundige diensten van ons vertaalbureau voor het vertalen van documenten uit verschillende vakgebieden en vanuit en naar verschillende talen.

Lees meer getuigenissen van onze klanten

Andere algemene documenten

Onze klanten

 • administratieve bediendes
 • CEO's
 • communicatiemanagers
 • hobbyisten
 • marketingmanagers
 • priv├ępersonen
 • studenten
 • sollicitanten
 • vertegenwoordigers
 • etc.