Cv vertalen Om een professionele indruk na te laten

 1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
 2.   >   Vakgebieden
 3.   >   Cv vertalen

Uw curriculum vitae is meestal het eerste dat een onderneming van u te zien krijgt. Uw cv is uw professioneel visitekaartje en maakt vaak het verschil tussen een afwijzing en een persoonlijk gesprek. Regelmatig wordt er gevraagd uw cv in het Frans, Engels of in een andere taal te bezorgen. Laat in dat geval uw cv vertalen door een expert en maak onmiddellijk een professionele indruk op uw toekomstige werkgever. Nergens is het vertalen van uw cv goedkoper en sneller!

Cv vertalen tegen de beste prijs

Uw cv moet onmiddellijk een professionele indruk nalaten bij het bedrijf waar u wenst te solliciteren. Zeker wanneer u in het buitenland gaat wonen en/of werken, zijn vertalingen van cv's en sollicitatiebrieven vaak nodig. U kunt uw cv zelf proberen te vertalen indien een vertaling vereist is, maar u zult snel merken dat het vertalen van een dergelijk document geen sinecure is. Wij vertalen uw cv met de nodige taalkennis en het nodige taalgevoel tegen de meest voordelige tarieven op de vertaalmarkt. Zo worden o.a. eigennamen, bedrijfsnamen en telefoonnummers niet meegerekend in de prijsopgave.

Onze professionele vertalers kunnen uw cv vertalen naar de taal die u wenst.

Onze professionele vertalers kunnen uw cv vertalen naar de taal die u wenst.

Kwaliteitsborg

Wij gaan enkel voor kwaliteit. Wij kiezen steeds die vertaler die vertaalt naar zijn moedertaal en ervaring heeft in het vertalen van cv's. Ook de begeleidende sollicitatiebrief kunnen we door een vakkundige laten vertalen. Verder laten we uw cv reviseren door een tweede taalprofessional, zodat we er zeker van zijn dat u zal scoren bij het solliciteren naar uw droomjob.

Vertrouwelijkheid

Wij verbinden ons ertoe al uw documenten met het nodige professionalisme te behandelen. Vertrouwelijkheid is een onderdeel van onze werkwijze, onze kwaliteitszorg en van ons succes. Uw algemene voorwaarden worden dan ook te allen tijde confidentieel gehouden. Indien gewenst tekenen wij met u een op maat gesneden vertrouwelijkheidscontract.

Onze vertalers: hooggekwalificeerde moedertaalsprekers

Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide vertalers die professionaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel dragen. Dankzij hun intensieve opleiding en ruime ervaring hebben ze de verschillende vertaaltechnieken volledig onder de knie. Deze vakmensen weten wat ze wel en niet moeten vertalen en vooral hoe ze de vertaling moeten bewerkstelligen om uw boodschap perfect over te brengen.

Onze vertalers vertalen steeds naar hun moedertaal. Zij hebben, naast een perfecte kennis van hun moedertaal (de doeltaal dus), een uitstekende kennis van de brontaal en de culturele aspecten van zowel de bron- als de doeltekst. Zij zijn in staat om de kleinste nuanceverschillen onmiddellijk op te merken en uw boodschap taalkundig perfect om te zetten naar de doeltaal. Onze vertalers zijn echte vakspecialisten die weten waarover het gaat!

Cv laten vertalen?

U wilt uw cv laten vertalen? U heeft de vertaling snel nodig? Stuur ons uw curriculum vitae door en ontvang gratis een vrijblijvende offerte voor uw vertaling. U ontvangt steeds binnen het uur een voordelige offerte op maat in uw mailbox. U bent akkoord met onze prijs en levertermijn? Bevestig dan onze offerte en wij gaan onmiddellijk aan de slag! U kunt ook steeds contact opnemen met onze projectbeheerders.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

Referenties

Heel wat gerenommeerde ondernemingen deden en doen nog steeds regelmatig een beroep op de deskundige diensten van ons vertaalbureau voor het vertalen van documenten uit verschillende vakgebieden en vanuit en naar verschillende talen.

Lees meer getuigenissen van onze klanten

Andere algemene documenten

Onze klanten

 • administratieve bediendes
 • CEO's
 • communicatiemanagers
 • hobbyisten
 • marketingmanagers
 • priv├ępersonen
 • studenten
 • sollicitanten
 • vertegenwoordigers
 • etc.