Document vertalen Met kennis van zaken

 1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
 2.   >   Vakgebieden
 3.   >   Document vertalen

U heeft een document dat u wilt laten vertalen? Geen probleem! Wij vertalen al jaar en dag een hele resem aan diverse documenten voor klanten uit verschillende domeinen. Bent u dus op zoek naar een deskundige en betrouwbare vertaalpartner, zoek niet verder! Onze deskundige vertalers kunnen uw document vertalen met de kennis die nodig is en naar de taal die u wenst.

Document vertalen met kennis van zaken

Brieven, handleidingen, algemene voorwaarden, contracten, noem maar op. Er bestaan heel wat documenten die regelmatig vertaald moeten worden. Tot welk domein uw document ook behoort, bij Traduix schakelen we enkel die vertaler in die uitgebreide ervaring heeft in het domein waarin u actief bent. Alleen zo bent u zeker dat uw document met kennis van zaken vertaald wordt en dat uw vakspecifieke terminologie gerespecteerd wordt.

Onze professionele vertalers kunnen uw document vertalen met de nodige kennis!

Onze professionele vertalers kunnen uw document vertalen met de nodige kennis!

Focus op kwaliteit

Kwaliteit dragen we bij Traduix hoog in het vaandel. Elk project verloopt volgens een vast traject, waardoor we in staat zijn u een kwaliteitsvolle vertaling van uw document te verzekeren. Zo laten wij uw document vertalen door een hoogopgeleide vertaler die uitsluitend naar zijn moedertaal vertaalt. Na een extra revisie van de vertaling voorzien we bovendien een finale controle om er zo voor te zorgen dat uw vertaling op alle vlakken op punt staat.

Vertrouwelijkheid

Uw documenten worden stuk voor stuk behandeld met de nodige vertrouwelijkheid. Dit maakt standaard deel uit van onze professionele werkwijze. Indien gewenst bezorgen we u een op maat gesneden en door ons ondertekend vertrouwelijkheidscontract. Als u ons dus een vertrouwelijk document bezorgt, kunt u op beide oren slapen.

Bekwame vertalers voor elke talencombinatie

Of het nu gaat om een Nederlandse brief die naar het Frans vertaald moet worden of om een Engelse cv die naar het Spaans vertaald moet worden, bij Traduix kunt u steeds terecht voor een onberispelijke vertaling van uw document, in welke taal dan ook. Zo beschikken wij over een uitgebreide databank van bekwame vertalers voor elke talencombinatie. Zij hebben een intensieve opleiding als vertaler achter de rug en vertalen systematisch naar hun moedertaal. Dankzij hun excellente kennis van zowel de brontaal als de doeltaal en hun ruime ervaring kunnen zij uw document vertalen naar de taal die u wenst. Een document vertalen van het Nederlands naar het Engels? Geen nood! Als professioneel vertaalbureau Engels vertalen wij dagelijks documenten voor de Engelstalige markt. Kortom, voor iedere talencombinatie kunnen wij een beroep doen op een ware specialist.

Document laten vertalen?

U wilt uw document laten vertalen? Heeft u die vertaling ook dringend nodig? Wel, u kunt ons uw document(en) doorsturen en een gratis offerte aanvragen. Binnen de kortste tijd ontvangt u van ons een gepersonaliseerde offerte in uw mailbox. Bent u akkoord met ons aanbod, dan hoeft u ons dit enkel mee te delen, zodat wij onmiddellijk aan de slag kunnen gaan. U kunt ook steeds contact met ons opnemen.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

Referenties

Heel wat gerenommeerde ondernemingen deden en doen nog steeds regelmatig een beroep op de deskundige diensten van ons vertaalbureau voor het vertalen van documenten uit verschillende vakgebieden en vanuit en naar verschillende talen.

Lees meer getuigenissen van onze klanten

Andere algemene documenten

Onze klanten

 • administratieve bediendes
 • CEO's
 • communicatiemanagers
 • hobbyisten
 • marketingmanagers
 • priv√©personen
 • studenten
 • sollicitanten
 • vertegenwoordigers
 • etc.