Vertaalbureau Engels Uitstekende Engelse vertalingen

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Talen
  4.  > Vertaalbureau Engels

Het Engels is de derde meest gesproken taal ter wereld en is de internationale omgangstaal bij uitstek. Het is wereldwijd ook dé taal op het gebied van wetenschap, ICT, internet en internationale organisaties. Ons vertaalbureau Engels levert professionele Engelse vertalingen die uw zaak een internationale boost geven en die uw kansen op internationaal succes verhogen.

Waarom kiezen voor ons vertaalbureau Engels?

Vertaalbureau Engels voor uitstekende Engelse vertalingen

Met een totaal van ongeveer 380 miljoen sprekers wereldwijd is het Engels een van de onbetwiste wereldtalen. Deze lingua franca is vandaag de dag ook de taal die wereldwijd het meeste wordt aangeleerd als tweede taal. We horen het voortdurend: "Iedereen kan Engels." Maar juist daarom komt die spreekwoordelijke adder tevoorschijn, want dergelijke instelling leidt onvermijdelijk tot fouten. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw Engelse communicatie en kunnen ervoor zorgen dat u op een professionele manier een breed doelpubliek bereikt.

Ons vertaalbureau Engels is dé expert voor al uw Engelse vertalingen.

Ons vertaalbureau Engels is dé expert voor al uw Engelse vertalingen.

Engels: Groot-Brittannië vs. de Verenigde Staten

Het Engels dat gesproken en geschreven wordt in Groot-Brittannië verschilt met het Engels in de Verenigde Staten, zowel wat betreft grammatica en uitspraak als wat betreft woordenschat. Het Nederlandse woord lift bijvoorbeeld wordt in Groot-Brittannië lift genoemd, terwijl de Amerikanen eerder elevator gebruiken. De bepaling van de doelgroep is daarom een cruciaal onderdeel in het vertaalproces. Een Engelse vertaling bestemd voor gebruik in Groot-Brittannië laten we dan ook vervaardigen door een Britse vertaler. Wordt de vertaling gelezen in de Verenigde Staten, dan schakelen wij een Amerikaanse vertaler in. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw vertaling uw doelgroep onmiddellijk aanspreekt.

Kwaliteitsbewaking

Een uitgebreide zorg aan kwaliteit is cruciaal om vertalingen te kunnen leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Naast het werken met de beste Engelse vertalers, vertaalt elke vertaler naar zijn moedertaal én wordt de vertaling integraal gereviseerd door een tweede professionele taalexpert. Zo levert Traduix Engelse vertalingen van topkwaliteit conform afspraak.

De beste Engelse vertalers

Wij spreken enkel de beste Engelse vertalers in de business aan. Onze Engelse vertalers zijn zogenaamde native speakers en vertalen dus m.a.w. systematisch naar hun moedertaal. Zij zijn academisch geschoold en stellen zich te allen tijde professioneel op. Bovendien is ieder van hen ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Aarzel dus niet ons te contacteren indien u een technische vertaling Nederlands - Engels of een juridische vertaling Frans - Engels nodig heeft! Uw terminologische uitdagingen gaan wij samen met hen graag aan.

Op zoek naar een vertaalbureau Engels?

U bent op zoek naar een vertaalbureau Engels voor een perfecte Engelse vertaling? U gaat in een land wonen en werken waar het Engels de officële taal is en heeft een beëdigde vertaling Nederlands - Engels nodig? Zoek niet verder! Bezorg ons uw tekst(en) en vraag snel een offerte aan. Uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend! Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met een van onze projectmanagers. Bekijk ook onze referenties en lees welke trouwe klanten een beroep doen op onze expertise voor hun Engelse vertalingen.

Vraag nu uw gratis offerte aan

Veelgestelde vragen

Een greep uit onze veelgestelde vragen:

Referenties

Heel wat gerenommeerde ondernemingen deden en doen nog steeds regelmatig een beroep op de deskundige diensten van ons vertaalbureau Engels.

Lees meer getuigenissen van onze klanten