Waarom naar het Engels vertalen? Talen: Engels

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Veelgestelde vragen
  4.  > Waarom naar het Engels vertalen?

Het Engels heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een wereldtaal en is wereldwijd dé omgangstaal bij uitstek. Deze lingua franca is de meest gesproken en geschreven taal op het gebied van wetenschap, internet, techniek en internationale betrekkingen. Ondernemen in de Verenigde Staten of in het Verenigd Koninkrijk vereist deugdelijke Engelse communicatie.

Groot bereik

Het Engels is de officiële taal in enorm veel landen, waaronder uiteraard de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië. De kansen om internationaal zaken te doen met deze landen zijn zeer talrijk dankzij de import van grote hoeveelheden voedsel, dranken, auto's, machines, etc. Ook op diplomatiek vlak neemt het Engels een zeer prominente plaats in. Zo heeft het niet alleen een officiële status in de Europese Unie, maar ook in de Afrikaanse Unie, de Verenigde Naties en de Unie van Zuid-Amerikaanse Naties.

Het Engels wordt gesproken in maar liefst 112 landen en staat daarmee onbetwist op nummer 1. Wereldwijd zijn er ongeveer 380 miljoen moedertaalsprekers. Meer dan 1 miljard beheersen het als tweede taal. Zo is het de taal die overal ter wereld het meest aangeleerd en gesproken wordt als tweede taal.

Ook op het internet is het Engels de absolute koploper wat betreft de meest gebruikte talen. Met uw vertaalde website bereikt u maar liefst meer dan een half miljard Engelstalige internetgebruikers.

Uw documenten laten vertalen naar het Engels levert dus alleen maar voordelen op: een professionele internationale uitstraling, meer verkeer, meer potentiële klanten, etc. Als vertaalbureau Engels staan wij iedere dag paraat om uw documenten te voorzien van de gepaste Engelse vertalingen.

Engelse vertaling nodig?

De tijd dringt en heeft snel een vertaling Nederlands - Engels of een vertaling Engels - Nederlands nodig? Aarzel dan niet en bezorg ons uw document(en). Wij bezorgen u vervolgens een gratis en vrijblijvende offerte voor een vertaling ervan. Staat de offerte u aan? Met uw akkoord starten we uw project zonder talmen op!

Vraag nu uw gratis offerte aan