Revisie | Tekstcorrectie

Nieuwe klanten profiteren van een kennismakingskorting op al hun vertalingen Nieuwe klant = korting!

Als nieuwe klant geniet u een gegarandeerde en uiterst aantrekkelijke kennismakingskorting!

» meer kortingen

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Een kwalitatief goede vertaling en snel afgeleverd. Bedankt!”

-

-

Trias ngo

“Ik ben zeer tevreden met de eenvoudige en klantvriendelijke manier van werken. Ook betreffende de levertermijn en de snelheid ben ik zeer tevreden. Kortom: duidelijk, gebruiksvriendelijk én snel!”

Dhr. Eddy Bogaerts

Area Leader Benelux

Schössmetall GmbH & Co. KG

» meer referenties

Spreekwoord van de maand Spreekwoord van de maand

Een ezel gaat niet uit zijn tred

» achterhaal de betekenis

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Revisie

Naast vertaling bieden wij u ook een aantal aanverwante diensten aan ter ondersteuning van een kwalitatief hoogwaardig document. Zo zijn wij u ook graag van dienst voor de complete revisie van uw teksten. Met een scherp oog voor detail zetten wij de finishing touch aan uw reeds vervaardigde en/of vertaalde teksten, zodat u kan scoren met uw boodschap.

onze diensten onze diensten

Revisie Correct tot in de puntjes

U heeft zelf een tekst opgesteld in het Nederlands of in een andere taal, maar twijfelt aan het eindresultaat? U bent niet zeker van de zinsbouw, de schrijfwijze van een woord, de toepassing van grammaticale regels of de woordkeuze? Hoe zitten de regels van 't kofschip nu weer in elkaar? Geschreven met d, t of dt?

In dergelijke gevallen is het verstandig uw tekst te laten reviseren door een taalexpert, een vakkundige revisor. Met een foutloze tekst maakt u niet enkel een zeer verzorgde indruk, maar straalt u ook professionaliteit uit. Wij zetten voor u de taalkundige puntjes op de i en kijken met een adelaarsblik uw tekst na op:

naar boven naar boven

Revisie Tekstcorrectie in alle talen & vakgebieden

Wij corrigeren niet enkel uw Nederlandstalige teksten, maar zorgen er ook voor dat uw Frans-, Duits-, Engels-, Italiaans- of Spaanstalige teksten zonder fouten gepubliceerd kunnen worden. Ook voor de correctie van juridische of financiële teksten kunt u een beroep doen op onze taalexpertise. Voor iedere taal en voor ieder vakgebied hebben wij een gespecialiseerde revisor in huis.

naar boven naar boven

Revisie Revisie nodig?

Heeft u (snel) een revisie nodig? Stuur ons uw tekst(en) door en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Onze experts behandelen uw order op een professionele en bekwame wijze en voorzien u binnen het uur van een passende offerte.

naar boven naar boven