Hoe werkt een vertaalbureau? Vertaalbureau

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Veelgestelde vragen
  4.  > Hoe werkt een vertaalbureau?

Hoe werkt nu een vertaalbureau? Stel, u heeft een folder in het Nederlands en u wilt deze folder laten vertalen naar vier talen, namelijk naar het Frans, het Italiaans, het Engels en het Duits. Dus u contacteert een professioneel vertaalbureau, zoals Traduix. Wat dan? Lees verder om te weten te komen hoe het verder in zijn werk gaat.

Analyse

Wij brengen alvast een passende offerte uit, die u eerst dient te bevestigen. Vervolgens gaan wij aan het werk.

Op basis van het vakgebied en de gewenste talen spreken wij onze beste vertalers aan, die wij de nodige instructies en referentiemateriaal meegeven. De 4 vertalingen, eenmaal afgewerkt door deze vertalers, worden naar ons teruggestuurd. Wij reviseren of laten deze integraal reviseren door andere professionele taalspecialisten. Hebben de revisoren geen opmerkingen en keuren zij de vertalingen goed, dan voeren wij een finale controle door. Enkel nadat de vertalingen deze eindcontrole met succes hebben doorstaan, worden ze aan u geleverd. Uiteraard volgen wij de geleverde vertaling ook op. Voldoet ze aan uw specifieke wensen? Bent u tevreden met de dienst die we leverden?

Uw voordelen

Ondanks het feit dat wij nog niet gecertificeerd zijn, dient deze Europese vertaalnorm wel als rode draad doorheen onze volledige dienstverlening. Onze diensten worden dus uitsluitend geleverd conform de Europese kwaliteitsnorm voor vertaalbureaus EN 15038. Dit levert een aantal zeer belangrijke voordelen voor u: