Wanneer ontvang ik mijn vertaling? Snelheid en levertermijn

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Veelgestelde vragen
  4.  > Wanneer ontvang ik mijn vertaling?

U heeft een document aangeboden ter vertaling, maar vraagt zich af in welk formaat u de vertaling ervan ontvangt. Lees zeker verder!

Gewone vertalingen

U ontvangt uw vertaling wanneer u wilt! Alles hangt af van de levertermijn die u zelf voor ogen heeft. Een professionele vertaler vertaalt aan een gemiddelde snelheid van zo'n 2.500 woorden per dag, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van uw tekst uiteraard. Daarbovenop hebben wij ook de tijd, namelijk twee à drie werkdagen, nodig om het project op te starten en af te handelen, én om te zorgen dat de beste vertaler zeker beschikbaar is voor uw project.

Maar het kan uiteraard ook sneller. Wilt u weten wanneer we uw vertaling kunnen leveren? Stuur ons uw tekst door en vraag gratis een offerte voor uw vertaling aan en wij laten u binnen het uur weten wanneer u uw vertaling ontvangt.

Beëdigde en gelegaliseerde vertalingen

In het geval van beëdigde vertalingen moet u rekenen op een iets langere levertermijn dan u van ons gewend bent, namelijk minstens één werkweek. Dit komt omdat wij namelijk geen invloed kunnen uitoefenen op de postdiensten die ingeschakeld moeten worden.

Voor gelegaliseerde vertalingen geldt een langere levertermijn, omdat hier verschillende instanties en diensten aangesproken moeten worden voor de legalisatie. We spreken hier over post- en koerierdiensten, rechtbanken, ministeries en ambassades. Gelegaliseerde vertalingen kunnen zo wel meerdere weken op zich laten wachten.