Werken jullie met in-housevertalers? Vertalers

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Diensten
  3.  >  Veelgestelde vragen
  4.  > Werken jullie met in-housevertalers?

U stelt zich waarschijnlijk de vraag of we voor elke talencombinatie een in-housevertaler hebben. Wel, u ontdekt het hier.

Professionele mensen

Het antwoord: ja. Wij werken niet enkel met externe specialisten, maar hebben ook taaldeskundigen in huis. Of uw tekst intern of extern vertaald wordt, hangt af van het vakgebied waartoe uw tekst behoort en welke talencombinatie het betreft. Voor de vertaling van uw specifiek document doen wij enkel een beroep op de meest geschikte vertaler, d.w.z. die vertaler die, in functie van uw tekst, het best beantwoordt aan onze bovenstaande eisen. Hebben wij deze vertaler in huis, dan wordt uw vertaling intern verzorgd. Zo niet, spreken wij onze externe mensen aan waarmee we een jarenlange professionele band hebben opgebouwd.

Onze in-house vertalers zijn voornamelijk gespecialiseerd in algemene vertalingen, beëdigde vertalingen, financiële vertalingen, juridische vertalingen, technische vertalingen, vertalingen van websites, softwarevertalingen naar en vanuit het Nederlands, Duits, Engels, Frans en Italiaans.