Tarieven revisies Eerlijk en correct

  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.  >  Tarieven
  3.  >  Revisies

Wij corrigeren uw document tot in detail tegen de meest eerlijke tarieven. Hieronder vindt u een duidelijk overzicht van onze tarieven voor revisies.

Revisies aan de beste prijzen

Onze professionele revisoren staan klaar voor het reviseren van uw documenten. Onderstaande tabel geeft de tarieven weer voor het corrigeren van uw tekst in onze meest gevraagde talen. Ook voor revisies van teksten opgesteld in andere talen kunt u bij ons terecht. Neem daarvoor contact met ons op.

Revisie zonder brontekst

Hierbij wordt de doorgestuurde tekst enkel gecontroleerd op spelling, grammatica, etc. Het gaat hier in principe dan niet om een vertaling, maar eerder om een op zichzelf staande tekst.

€ 0,03
€ 0,03
€ 0,03
€ 0,04
€ 0,03
€ 0,04

Revisie met brontekst

Hierbij wordt de doorgestuurde tekst gecontroleerd op spelling, grammatica, etc. en wordt deze eveneens vergeleken met de brontekst. Daar waar de vertaling afwijkt van de brontekst worden correcties aangebracht.

€ 0,05
€ 0,05
€ 0,05
€ 0,06
€ 0,05
€ 0,06

Revisie nodig?

U heeft (zo snel mogelijk) een vertaling nodig? Gebruik dan ons offerteformulier. Op die manier kunt u ons uw tekst(en) bezorgen, zodat wij ons aan het werk kunnen zetten. We pluizen uw document(en) uit en versturen u via e-mail een op maat gemaakte offerte. Bent u akkoord met het voorgestelde tarief? Wel, geef ons groen licht en wij vliegen er onmiddellijk in! U kunt uiteraard ook steeds gebruikmaken van ons contactformulier!

Vraag nu uw gratis offerte aan