Vertaalbureau Antwerpen

Vertalingen van superieure kwaliteit

Vraag nu je gratis offerte aan > Neem onmiddelijk contact met ons op >
  1. Traduix | Vertaalbureau Antwerpen
  2.   >   Contact
  3.   >   Vertaalbureau Antwerpen

Ben je een particulier, afkomstig uit Antwerpen, en heb je een beëdigde vertaling nodig van jouw geboorteakte? Is jouw bedrijf gevestigd in Antwerpen en wil je je handleiding laten vertalen?

Zoek niet verder en klop bij ons aan! Sinds het prille begin helpen wij, als professionele vertaalbureau in Antwerpen, dagelijks particulieren en bedrijven in en rond Antwerpen met hun vertalingen. Dankzij meer dan tien jaar ervaring zorgt ons team van professionele vertalers dat ook jouw doelpubliek jouw boodschap begrijpt!

"We hebben al erg negatieve ervaringen gehad met vertaalbureaus. Gelukkig hebben we Traduix gevonden. Wat een verademing! Zelfs voor een zeer complex wetenschappelijk artikel. En uiterst professionele opvang en afhandeling. Een absolute aanrader voor iedereen die iets vertaald moet hebben."
Dhr. Peter Verheyen
Zaakvoerder
Sola International

Vertaalbureau in Antwerpen met uitmuntende vertalers

Kwaliteit dragen we bij Traduix hoog in het vaandel. Wij werken dan ook enkel met de beste vertalers. Voor jouw vertalingen doen we zo enkel een beroep op vertalers die voldoen aan de volgende voorwaarden:

Wij zorgen ervoor dat de meest geschikte vertaler voor jouw vertaalproject ingeschakeld wordt. Een contract dat naar het Engels vertaald moet worden? No worries! Of een paspoort waar je een beëdigde vertaling Italiaans voor nodig hebt? Wij kiezen precies vertaler die gespecialiseerd is in jouw domein. Ons vertaalbureau Antwerpen bezorgt jou de vertaling die je nodig hebt. Hieronder enkele domeinen waarin we dagelijks actief zijn:

Ontdek al onze vakgebieden

Enkele van onze tevreden klanten

Overige klanten >

Op zoek naar een vertaalbureau in Antwerpen?

Ben je overtuigd en wil je een offerte aanvragen voor jouw vertaling(en)? Volg onderstaande stappen:

Vraag nu je gratis offerte aan

Veelgestelde vragen


Professionele vertalingen voor particulieren en bedrijven in Antwerpen

Antwerpen, de hoofdstad van de provincie Antwerpen, de grootste stad van Vlaanderen, het wereldcentrum van de diamanthandel. Het is een stad met een bruisende economie en een mengeling van culturen. Het is dé ideale stad om te ondernemen, maar ook om te wonen en te leven.

Of je nu als particulier op zoek bent naar een (beëdigde) vertaling of als onderneming een technische handleiding wil laten vertalen, bij ons vertaalbureau Antwerpen zit je gebeiteld!